Wpis z mikrobloga

@Astuel: Wiesz co możliwe, że tak kiedyś było. W 2009 miałem ulepa

Cieszyłem się z 15-25 fps ( ͡° ͜ʖ ͡°) Mimo problemów ukończyłem grę.
Ale czasy wtedy były inne, gimbaza, dużo wolnego czasu. Nostalgia mocno wchodzi, gdy ogrywam ponownie ten tytuł ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Quake3: Dla mnie pod kilkoma względami IV jest lepsza od V min. Ragdoll, model strzelania system uszkodzeń i w kilku aspektach model jazdy. Oczywiście fabuła podstawki i dodatków to jedne z lepszych opowieści. A z minusów to wszystkie aspekty techniczne. GFWL, optymalizacja itp.
  • Odpowiedz
@Rakess: GFWL to była zaleta. Ściągałeś pirata, wpisywałeś w GFWL klucz z kayne and lynch dead man (na cd action mogłeś sobie za free wygenerować) i grałeś w multi ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Quake3:
Ludzie nie dorośli do zrozumienia fenomenu GTA IV chyba... GTA V jest fajną grą, dużo lepszą pod względem zawartości ogólnej, i różnorodności fabularnej, natomiast w GTA IV jest szara ponura rzeczywistość i tak wygląda życie ¯\_(ツ)_/¯
  • Odpowiedz
@Quake3: Nie wiem czemu, ale w GTA V jak jadę samochodem, to zawsze gdzieś uderzę, zawsze jakieś auto mi idealnie wyjedzie na drogę, zawsze jak zahaczę lusterkiem to wytracać prędkość do zera, a auta ciężko ruszają. A w GTA IV? Jadę szybko i jakoś udaje mi się wymijać auta w korkach, jak gdzieś huknę, to auto szybko się rozpędza, ładnie się niszczy.
  • Odpowiedz