Coś wspaniałego. Zapowiedź The Last of Us 2 przeżywana przez widownię obecną na Playstation Experience 2016. Każdy obecny tam chyba coś przeczuwał, ale nie do końca wierzył już teraz w zapowiedź kolejnej części. Kontynuacja najlepszej gry w jaką kiedykolwiek grałem.
@simo_pl: Jak lubisz reakcje ogladac z ujawnien nowych gier na roznych konferencjach to polecam tym gosci, dla mnie najbardziej naturalni ze wszystkich na youtubie https://www.youtube.com/watch?v=JwS3LMVzIBI
@simo_pl Co czyni z The Last of Us najlepszą grę w jaką kiedykolwiek grałeś? Pytam bez jadu - z ciekawości tylko. Sam grałem w TLOU i uważam, że to świetny tytuł.
@RaVV @h0gan mam tak samo, skonczylem ostatnio na ps4 remastera z dodatkiem i kompletnie nie rozumiem zachwytów nad ta produkcja, szczegolnie rozczarował mnie dodatek wiecej w nim cutscenek niz grania
@luz3r: @h0gan: @Eugeniusz_Zua: TLoU, zaraz obok TWD 1, operuje subtelnymi środkami, które przekazują budującą się relację Joela i Ellie jako ojca i córki. Tłem jest brutany świat, gdzie ludzie chcą wyłącznie przetrwania. Sceneria nie służyła tylko do uzasadnienia wyżynania kolejnych przeciwników. Sceneria i przeciwinicy służyli przede wszystkim do przekazania fabuły.
Gameplay dla mnie był drugorzędny (chociaż bardzo przyjemny).
To właśnie sposób przekazania fabuły do mnie trafił. Zrobili to, co udało się TellTale Games w TWD 1 (dodali tylko więcej grania). W ten sposób, moim zdanem, wygrali konkurs na najbardziej dojrzałą fabułe w grach, w historii gamingu. Na podium za nimi na
@mlnrz: Ja to wszystko rozumiem, wiem w czym ogolnie tkwi siła tego tytulu. Z tym, ze fabula nie jest jakas porywajaca ot stary dziad i nastolatka w trudnych okolicznosciach podrozujac do bazy Świetlików nawiązują relację ojciec-córka, typowy motyw kina drogi ograny w wielu filmach. Gameplay byl mocno średni, całośc oparli o mechanike przeniesiona żywcem z Uncharted (nawet tak samo jak tam wrogowie przyjmuja dokladnie 3 strzaly z pistoletu...), ale chcieli
a multi z tlou to poezja ;) ile ja juz życia a tym zmarnowałen po nocach ... Niestety psują zabawę turbopaderzy i ludzie a myszkach którzy maja małe siurki i muszą sje dopingować żeby wygrywać ;)
@bluej21: oj tak, multi też jest konkretne. 2 lata temu dobiłem do 160 poziomu (tygodnia). Wczoraj wróciłem po długiej przerwie i nadal gra się mega zajebiście. Wszystko jest w nim na swoim miejscu. Co do kolesi na czitach - owszem, zdarzają się niestety. Mimo wszystko są chyba jeszcze w mniejszości...
@mlnrz: bardzo fajnie napisane. To właśnie historia i wspomniany
@simo_pl no niestety sporo tego jest napewno duuuzzo więcej niż 2 lata temu. A dotakowo moda na chodzenie ciągle na tajnym . pompki obrzyny .. dla mnie osobiście takie noobki no ale cóż ;)
@bluej21: No nie gadaj, nie załamuj mnie że tyle dziadostwa gra. Pewnie sam się o tym przekonam lada moment. Co do pompek, obrzynów to fakt, potrafią wkurzyć. Pamiętam, że jakieś 2-3 lata temu był organizowany całkiem fajny turniej "Polska liga TLOU" i te bronie były wykluczone z rozgrywek. Na dobre wszystkim wyszło ;)
@simo_pl wiesz ja jak widzę taki mecz to wychodzę i losy je kolejne .. szkoda mi nerwów ;) a jak gramy drużyna to jest napewno łatwiej bo można się komunikować gdzie kto jest więc też łatwiej idzie ;)
Coś wspaniałego. Zapowiedź The Last of Us 2 przeżywana przez widownię obecną na Playstation Experience 2016. Każdy obecny tam chyba coś przeczuwał, ale nie do końca wierzył już teraz w zapowiedź kolejnej części. Kontynuacja najlepszej gry w jaką kiedykolwiek grałem.
Gameplay dla mnie był drugorzędny (chociaż bardzo przyjemny).
To właśnie sposób przekazania fabuły do mnie trafił. Zrobili to, co udało się TellTale Games w TWD 1 (dodali tylko więcej grania). W ten sposób, moim zdanem, wygrali konkurs na najbardziej dojrzałą fabułe w grach, w historii gamingu. Na podium za nimi na
Niestety psują zabawę turbopaderzy i ludzie a myszkach którzy maja małe siurki i muszą sje dopingować żeby wygrywać ;)
@bluej21: oj tak, multi też jest konkretne. 2 lata temu dobiłem do 160 poziomu (tygodnia). Wczoraj wróciłem po długiej przerwie i nadal gra się mega zajebiście. Wszystko jest w nim na swoim miejscu. Co do kolesi na czitach - owszem, zdarzają się niestety. Mimo wszystko są chyba jeszcze w mniejszości...
@mlnrz: bardzo fajnie napisane. To właśnie historia i wspomniany
A dotakowo moda na chodzenie ciągle na tajnym . pompki obrzyny .. dla mnie osobiście takie noobki no ale cóż ;)
Co do pompek, obrzynów to fakt, potrafią wkurzyć. Pamiętam, że jakieś 2-3 lata temu był organizowany całkiem fajny turniej "Polska liga TLOU" i te bronie były wykluczone z rozgrywek. Na dobre wszystkim wyszło ;)
a jak gramy drużyna to jest napewno łatwiej bo można się komunikować gdzie kto jest więc też łatwiej idzie ;)