Aktywne Wpisy

Vraagno +412

johnshepard2000 +37
O co chodzi pecetowcom? Widzieliście kiedyś konsolowców, którzy w jakiś sposób wyszydzają albo obrażają osoby grające na PC? rumun nazywa konsolowców zwierzętami, bo grają w 30 fps (co z tego, że to pojedyncze przypadki i praktycznie każda nowa gra działa w 60 fps), tamae coś pier*oli, że zbliża się koniec konsol i normalni ludzie, którzy nie są fanboyami nie kupią PS6 tylko PC.
Serio, jaki oni mają problem? XD Bazowe PS5 kosztuje
Serio, jaki oni mają problem? XD Bazowe PS5 kosztuje
źródło: temp_file3555590857943706689
Pobierz

Coś wspaniałego. Zapowiedź The Last of Us 2 przeżywana przez widownię obecną na Playstation Experience 2016. Każdy obecny tam chyba coś przeczuwał, ale nie do końca wierzył już teraz w zapowiedź kolejnej części. Kontynuacja najlepszej gry w jaką kiedykolwiek grałem.
Gameplay dla mnie był drugorzędny (chociaż bardzo przyjemny).
To właśnie sposób przekazania fabuły do mnie trafił. Zrobili
Niestety psują zabawę turbopaderzy i ludzie a myszkach którzy maja małe siurki i muszą sje dopingować żeby wygrywać ;)
@bluej21: oj tak, multi też jest konkretne. 2 lata temu dobiłem do 160 poziomu (tygodnia). Wczoraj wróciłem po długiej przerwie i nadal gra się mega zajebiście. Wszystko jest w nim na swoim miejscu. Co do kolesi na czitach - owszem, zdarzają się niestety. Mimo wszystko są chyba jeszcze w mniejszości...
@mlnrz: bardzo fajnie napisane. To właśnie historia i wspomniany
A dotakowo moda na chodzenie ciągle na tajnym . pompki obrzyny .. dla mnie osobiście takie noobki no ale cóż ;)
Co do pompek, obrzynów to fakt, potrafią wkurzyć. Pamiętam, że jakieś 2-3 lata temu był organizowany całkiem fajny turniej "Polska liga TLOU" i te bronie były wykluczone z rozgrywek. Na dobre wszystkim wyszło ;)
a jak gramy drużyna to jest napewno łatwiej bo można się komunikować gdzie kto jest więc też łatwiej idzie ;)