Mają też BMW 3. Jeździłem dwa razy, w sumie bez problemu. Ostatnio kurs z Mokotowa na Nowy Świat i zostawienie tam auta wyszło taniej niż taksowka. Ostatnio zmienili model na otwarty, podobny do konkurencji i tam właśnie wrzucili Hyundaie oraz mniejsze BMW, za to z modelem zamkniętym jest coraz gorzej i praktycznie brak aut w bazach.
@PientaL to o czym mówisz to chyba te rezerwację w aplikacji. Wtedy można preferencyjnie wynająć 'krótkoterminowo'
@parhelia nie rozumiem pytania, każdy samochód ma wykupione oc, ac, nw. Twój wkład w szkodę, która spowodujesz to max 1000zl, (zależny od operatora aut) pic rel
@kendi To o czym mówię to model 'bazowy' który do zeszłego roku był jedynym dostępnym. Teraz zaczęli mieszać z tym modelem otwartym i szczerze mówiąc model bazowy trochę poszedl w odstawke. Zresztą oba modele wymagają osobnych aplikacji i osobnej rejestracji swoich danych łącznie ze skanem prawa jazdy.
@Invisible22: przy rażącym złamaniu przepisów chyba każdy ma to w regulaminie - ale to dlatego, że AC ma takie wyłączenia. Jak jedziesz n------y lub naćpany - regres na sprawcę itp.
1000 4Mobility i 2000 Panek mają przy normalnym dzwonie
Stoją same #audi A3 w dwóch wersjach oraz Q3 crossover.
A3 w cenie podobnej do #traficar i #click2go
Myślę, że lepiej będzie wybrać Audi w automacie (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
W #warszawa same Hyundai i kilka mini. W #poznan same Audi ( ͡€ ͜ʖ ͡€)
Ostatnio zmienili model na otwarty, podobny do konkurencji i tam właśnie wrzucili Hyundaie oraz mniejsze BMW, za to z modelem zamkniętym jest coraz gorzej i praktycznie brak aut w bazach.
@parhelia nie rozumiem pytania, każdy samochód ma wykupione oc, ac, nw.
Twój wkład w szkodę, która spowodujesz to max 1000zl, (zależny od operatora aut) pic rel
To o czym mówię to model 'bazowy' który do zeszłego roku był jedynym dostępnym. Teraz zaczęli mieszać z tym modelem otwartym i szczerze mówiąc model bazowy trochę poszedl w odstawke. Zresztą oba modele wymagają osobnych aplikacji i osobnej rejestracji swoich danych łącznie ze skanem prawa jazdy.
@parhelia Było tak że jak rażąco zlamales przepis i coś jeszcze to do maxa. Ale teraz nie wiem. Nie używam :)
1000 4Mobility i 2000 Panek mają przy normalnym dzwonie
Traficar tylko jak jedziesz n------y. Tak to ma ubezpieczenia :)