Wpis z mikrobloga

@CocoJambo14: z niewieloma błędami się spotkałem. Gra u mnie chodzi w sumie ok - tzn. tak jak bym się tego spodziewał. Wkurzają tylko czasem wolno doładowujące się tekstury (to największy błąd tej gry). Raz podczas misji gra #!$%@?ła skrypty i wydarzyła się komedia. Na mapie jest jeden bug przez co budynek w grze wygląda inaczej niż według mapy. To tyle jeżeli o mnie chodzi. Grę kupiłem z 5h po premierze i
@CocoJambo14: Trudno mi to ocenić. Mam przegrane 20 godzin. Jedyny błąd na jaki trafiłem to taki że nie można czasem skończyć turnieju łuczniczego bo jeden z uczestników w ogóle nie zaczyna strzelać. Trzeba wtedy odejść i traci się wpisowe. Innych błędów nie miałem. Odnoście optymalizacji to po opisach w necie myślałem że będzie gorzej. Gram na RX480 4GB i i5 7600k (bez podkręcania) i na bardzo wysokich ustawieniach mam między 45
@CocoJambo14: chodzi mi bardziej o jej stopień trudności. Mi tez się podobała od samego początku, ale były momenty ze miałem ochotę coś #!$%@? ze złości ze ciagle dostaje po dupie ;p