Aktywne Wpisy

open_or_die +2093
Moja wieś nie zawiodła xD
Na 330 mieszkańców tylko 1 osoba oddała głos na kandydata z listy KO i bylem to ja xD
#wybory
Na 330 mieszkańców tylko 1 osoba oddała głos na kandydata z listy KO i bylem to ja xD
#wybory

tobaccotobacco +727
#wybory
Czapki z głów dla pracowni Ipsos, której exit poll niewiele się różni od obecnych wyników (piszę te słowa, gdy podliczonych zostało ponad 95% głosów). Dzięki ich rzetelnej robocie uniknęliśmy takiego festiwalu #!$%@?, jaki zafundowała Słowacji pracownia Focus raptem parę tygodni temu.
Czapki z głów dla pracowni Ipsos, której exit poll niewiele się różni od obecnych wyników (piszę te słowa, gdy podliczonych zostało ponad 95% głosów). Dzięki ich rzetelnej robocie uniknęliśmy takiego festiwalu #!$%@?, jaki zafundowała Słowacji pracownia Focus raptem parę tygodni temu.

Mireczki jak się do tego odniesiecie? Waldek ma rację, czy może gada głupoty?
Ze swojej stron, o ile Waldka szanuję i bardzo lubię, o tyle tu moim zdaniem #!$%@? kocopoły i powiela to co robi większość Januszy. Mieszkałem kilka lat w Holandii, gdzie pieszy jest jak święta krowa w Indiach - jest na drodze najważniejszy i mam nawyk, że widzę pieszego, to staram się umożliwić mu przejście. Tłumaczę to sobie choćby tym, że:
A - sam byłem pieszym i wiem jak to jest stać po 5 minut, żeby przejść,
B - siedzę se w puszce i mi ciepło/nie pada.
#polskiedrogi #samochody #kierowcy
Wracam że Szwecji, gdzie przepuszczałem pieszych a w Polsce mam z tym związany ból dupy.
@sprzedam_cebule_tanio chyba żyjemy w 2 różnych państwach. Ja mam wrażenie zupełnie odwrotne, a znacznie częściej jestem pieszym. Ostatnio sam zebrałbym autem debila, który w odległości 10m od przejścia przełaził przez drogę. Przejście było przy rondzie, do ronda korek. Ruszamy a ten #!$%@?
@piwakk
@sprzedam_cebule_tanio
@Qba1996
Usunął film, czyli "#!$%@? kocopoły"