Aktywne Wpisy

J3BACZ3000 +32
#321685 dzisiaj na kolację HUOP sobie ogutował talerz rozmaitości #gotujzwykopem
źródło: 1000014845
Pobierz
Codon +33
#gielda #portfelgrubasa #inwestowanie Dzisiaj parę updateów widziałem, także wrzucę swój. Ogólnie bardzo dobry dzień dzisiaj, ale jeszcze około milion od ATH.
Pisałem kiedyś, że na koncie USD przy stanie 1.7M przed 2M zobaczę jeszcze 1.5M - i pomyliłem się, bo w najgorszym czasie było 1.4M.
Polska mi wybiła do góry, XTB już ponad 100% zysku i jak na razie okazuje się, że przeniesienie IKE z EDO
Pisałem kiedyś, że na koncie USD przy stanie 1.7M przed 2M zobaczę jeszcze 1.5M - i pomyliłem się, bo w najgorszym czasie było 1.4M.
Polska mi wybiła do góry, XTB już ponad 100% zysku i jak na razie okazuje się, że przeniesienie IKE z EDO
źródło: Zrzut ekranu 2026-07-21 220915
Pobierz

Mireczki jak się do tego odniesiecie? Waldek ma rację, czy może gada głupoty?
Ze swojej stron, o ile Waldka szanuję i bardzo lubię, o tyle tu moim zdaniem p------i kocopoły i powiela to co robi większość Januszy. Mieszkałem kilka lat w Holandii, gdzie pieszy jest jak święta krowa w Indiach - jest na drodze najważniejszy i mam nawyk, że widzę pieszego, to staram się umożliwić mu przejście. Tłumaczę to sobie choćby tym, że:
A - sam byłem pieszym i wiem jak to jest stać po 5 minut, żeby przejść,
B - siedzę se w puszce i mi ciepło/nie pada.
#polskiedrogi #samochody #kierowcy
@sprzedam_cebule_tanio chyba żyjemy w 2 różnych państwach. Ja mam wrażenie zupełnie odwrotne, a znacznie częściej jestem pieszym. Ostatnio sam zebrałbym autem debila, który w odległości 10m od przejścia przełaził przez drogę. Przejście było przy rondzie, do ronda korek. Ruszamy a
@piwakk
@sprzedam_cebule_tanio
@Qba1996
Usunął film, czyli "p------i kocopoły"