Aktywne Wpisy

PodniebnyMurzyn +458
#profesorchris jak czytam komentarze pod tym jego „filmem o niczym” i widzę ile frajerow mu wpłaca pieniądze, to mi się chce śmiać i płakać jednocześnie, że tacy ludzie oddychają tym samym powietrzem. Łykają wszystko co im powie jakiś dzban na jutubie, milioner, który ma kilka samochodów i prawie 500k obserwujących na yt i pierwsze co robi? Ogłasza zbiórkę, bo on nie ma pieniędzy xD
Żeby w tym filmiku było cokolwiek
Żeby w tym filmiku było cokolwiek
źródło: IMG-20260212-WA0022
Pobierz

Mireczki jak się do tego odniesiecie? Waldek ma rację, czy może gada głupoty?
Ze swojej stron, o ile Waldka szanuję i bardzo lubię, o tyle tu moim zdaniem p------i kocopoły i powiela to co robi większość Januszy. Mieszkałem kilka lat w Holandii, gdzie pieszy jest jak święta krowa w Indiach - jest na drodze najważniejszy i mam nawyk, że widzę pieszego, to staram się umożliwić mu przejście. Tłumaczę to sobie choćby tym, że:
A - sam byłem pieszym i wiem jak to jest stać po 5 minut, żeby przejść,
B - siedzę se w puszce i mi ciepło/nie pada.
#polskiedrogi #samochody #kierowcy
@sprzedam_cebule_tanio chyba żyjemy w 2 różnych państwach. Ja mam wrażenie zupełnie odwrotne, a znacznie częściej jestem pieszym. Ostatnio sam zebrałbym autem debila, który w odległości 10m od przejścia przełaził przez drogę. Przejście było przy rondzie, do ronda korek. Ruszamy a
@piwakk
@sprzedam_cebule_tanio
@Qba1996
Usunął film, czyli "p------i kocopoły"