Wpis z mikrobloga

@rysiupanda: @SzpinakBater:

Wilk cos chyba kreci.

Korwin na fejsie:

Klub KUKIZ'15 przywrócił kol.Jackowi Wilkowi prawa członka. Ja natomiast po konsultacji z Prezydium wniosłem do Sądu Partyjnego wniosek o usunięcie Go z Partii. Kol.Wilk mial 10 dni na wyjaśnienie swojego co najmniej dziwnego zachowania w/s pieniędzy KNP (faktom nie zaprzecza!). Ponadto Jego zachowanie w/s przynależności do K'15 (10 dni temu oświadczył, że z niego wystąpił) uprawdopodobnia podejrzenie, że i w innych
  • Odpowiedz
Tu sytuacja jeszcze o której pisze. Moment pokazywania smsa 29:30 (ja wklejam od momentu zadawania pytania o Wilka). Co prawda nie widac tresci, no ale o az tak bezczelne klamanie to Korwina nie podejrzewam, zreszta jest to latwo weryfikowalne gdyby co.
Freza - Tu sytuacja jeszcze o której pisze. Moment pokazywania smsa 29:30 (ja wklejam...
  • Odpowiedz
@Tumurochir: A widziałeś te mętne tłumaczenia Wilka? Wziął w depozyt kasę KNP i są dwie wersje: nadal nie spłacił (wersja Żółtka) i spłacił w listopadzie 2017 (wersja Wilka, na którą ma dokumenty). Wszystko w porządku tylko te wybory były w 2014 roku, Pan poseł wziął 500 tysięcy na przechowanie i spłacał trzy lata. Nie znam się na prawie i na takiej grubej kasie również, ale dla mnie to trochę dziwne. (
  • Odpowiedz
@rysiupanda: Korwin ma całkowitą rację! Proszę przesłuchać wrzucony przez Freza fragment do końca materiału. Takie było zadanie od początku i Kukiz je realizuje — rozbicie najsilniejszej formacji antysystemowej w Polsce. Już nie wspomnę, jak bardzo zaszkodził Korwinowi, Wipler.
  • Odpowiedz