Aktywne Wpisy
p0melo +22
#redpill #blackpill #zwiazki #tinder
Ograniczone polczysko, ulana grubaska z wyglądem 5.5/10 z wywalonym ego w kosmos wymaga od faceta prawa jazdy. Ty gruba kulo nie musisz martwić się kto cię do porodu zawiezie, ty powinnaś się najpierw zastanowić kto taka kulę tłuczu by chciał. Wypowiada się manierą polki, okropny skrzeczący głos, gruba kula po 30 ma wymagania. Ochydna ropuch grubaska.
Ona jest atrakcyjna? Po
Ograniczone polczysko, ulana grubaska z wyglądem 5.5/10 z wywalonym ego w kosmos wymaga od faceta prawa jazdy. Ty gruba kulo nie musisz martwić się kto cię do porodu zawiezie, ty powinnaś się najpierw zastanowić kto taka kulę tłuczu by chciał. Wypowiada się manierą polki, okropny skrzeczący głos, gruba kula po 30 ma wymagania. Ochydna ropuch grubaska.
Ona jest atrakcyjna? Po

wfyokyga +199
Giga Super MegaZord R------------r
źródło: temp_file8737590993392252290
Pobierz

Czy macie tak, że to czy dane zachowanie Was denerwuje zależy od osoby, a nie od samego zachowania? Naturalnie jeśli mówimy o pierdołach.
Jestem z nową dziewczyną od ok roku, fajnie się dogadujemy, wszystko jest ok. W tym czasie zauważyłem u niej sporo zachowań, które miała też moja była. U byłej mnie irytowały, a u nowej jest wszystko okey. Nie jest to kwestia różnicy w stażach bo z byłą też chodziłem około roku.
Chodzi mi o takie rzeczy, które obiektywnie nie są złe. Nie robię z ich powodów awantur, w 99% nawet nie mówiłem byłej, że mnie to drażni. Np. fakt, że same nie potrafią czegoś w googlu znaleźć tylko za każdym razem przychodziły z tym do mnie, nawet kiedy jestem zajęty. Obecnej pomogę z uśmiechem i jeszcze dam buziaka, a kiedy była zrobiła coś podobnego to czułem się lekko poirytowany.
#zwiazki
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: kwasnydeszcz
Ten komentarz został dodany przez osobę dodającą wpis (OP)
Zaakceptował: akado}