@howser: i co tu jest to samo dwa rozne rankingi, w dodatku w drugim masz kilka osob na tym samym miejscu... jezeli kolejnosc Ci przeszkadza moglem alfabetycznie ulozyc.
@HHHHHH: kolejność w obu rankingach jest ta sama bo rankingi mierzą dokładnie to samo, nie wiem jak mogę jaśniej wytłumaczyć. Mam kolorków na obrazku użyć czy co?
jezeli kolejnosc Ci przeszkadza moglem alfabetycznie ulozyc.
@HHHHHH: ale mi nic nie przeszkadza, udowadniam Ci, że te dwa rankingi to jedno i to samo. Wg. gaijin tym lepszy od x% graczy jesteś im więcej bitew
@howser: no wlasnie nic nie udowodniles... kolejnosc w drugim nie ma znaczenia wszyscy sa na jednym miejscu... w pierwszym kazdy zajmuje inne miejsce, oba rankingi dotycza zupelnie innych dziedzin. Nikt nie powiedzial, ze musza sie roznic. Poprostu w tych dziedzinach osiagi graczy sa na podobnym poziomie. To tak jakbys powiedzial, ze ranking trzech zawodnikow w kategorii lezenie na ziemi jest to samo co w drugiej kategorii skoku przez okno. To,
tutaj nawet nie jest kolejnosc ta sama... co sam sobie narysowales
@HHHHHH: kolejność nie jest ta sama bo 3, 4 i 5 miejsce z 1 rankingu wpada w widełki "jesteś lepszy niż 97% procent graczy" i skutkuje ex equo miejscem 3 w 2 rankingu. To samo z miejscem 6 i 7. Kolejność może się zmieniać w 2 rankingu bo jego ziarnistość jest mniejsza.
@howser: better then x% players nie jest wyliczany z ilosci rozegranych bitew... nawet kolejnosc graczy sie nie zgadza... ¯\_(ツ)_/¯ co tu chcesz jeszcze udowadniac? Chyba, ze masz jakies zrodlo potwierdzajace? Better than jest wyliczone z liczby zwyciestw lub ratingu na ich stronie.
better then x% players nie jest wyliczany z ilosci rozegranych bitew
@HHHHHH: i koło się zamyka - jest wyliczany, wszystkie mirasy podsyłające wyniki były tym lepsze od x% graczy im więcej bitew miały rozegrane. "lepszy od" nie miał korelacji z wydaną kasą, fragami czy liczbą zwycięstw, ale miał korelację z liczbą rozegranych bitew.
@howser: nie przekonuje mnie to, moze na wiekszej grupie osob byloby jasne. Nie wydaje mi sie, aby tylko na podstawie ilosci bitew byly wyliczane %... jak juz liczba zwyciestw, ktora gadziny kochaja...
Strona główna Allegro na święta 2006, czyli 19 lat temu. Tak, to jest cała strona główna portalu bez żadnych zablokowanych reklam. No i komu kuźwa przeszkadzał taki internet? xD #allegro #internet #webdev #nostalgia #kiedystobylo
źródło: comment_0lmnrX9YgU5g1IkpE0LdkTYhEQhB3zw4.jpg
Pobierz@HHHHHH: kolejność w obu rankingach jest ta sama bo rankingi mierzą dokładnie to samo, nie wiem jak mogę jaśniej wytłumaczyć. Mam kolorków na obrazku użyć czy co?
@HHHHHH: ale mi nic nie przeszkadza, udowadniam Ci, że te dwa rankingi to jedno i to samo. Wg. gaijin tym lepszy od x% graczy jesteś im więcej bitew
Komentarz usunięty przez autora
@HHHHHH: kolejność nie jest ta sama bo 3, 4 i 5 miejsce z 1 rankingu wpada w widełki "jesteś lepszy niż 97% procent graczy" i skutkuje ex equo miejscem 3 w 2 rankingu. To samo z miejscem 6 i 7. Kolejność może się zmieniać w 2 rankingu bo jego ziarnistość jest mniejsza.
@HHHHHH: i koło się zamyka - jest wyliczany, wszystkie mirasy podsyłające wyniki były tym lepsze od x% graczy im więcej bitew miały rozegrane. "lepszy od" nie miał korelacji z wydaną kasą, fragami czy liczbą zwycięstw, ale miał korelację z liczbą rozegranych bitew.