Wpis z mikrobloga

@Tasanga: aaaale czytałeś moją sytuację? jak mam reliciem czy tym niebieskim ustrojstwem zarobić golda, skoro 2 enemy cisnie linię, a ADC stoi pod wieżą, albo biegnie na mida :D Składam item jak gram z kumplem, bo on maniany nie odwali i nie wyjdzie w połowie meczu, albo nie zostawi linii ot tak.

EDIT:

POWAŻNIE KTOŚ MYŚLI ZE ZAKUP ITEMA DLA SUPPORTA TO AUTOMATYCZNIE LIGA W GÓRĘ?!?!?!
  • Odpowiedz
@Tasanga: spoko spoko, ja bekę cisnę z typów, którzy myślą że detale z diamentu mają wpływ na grę brązów. to jak w SC2 mówić o timingach, a gracz nie potrafi zrobić kontry dla jednostek przeciwnika :D
  • Odpowiedz
@FireDash: fidel bez smajta w dżungli działa w brązie, co przeczy zasadom gry w wyższych ligach. mówię, że brąz a Wy walczycie jakbym jakieś niestworzone rzeczy wygadywał, w brązie takie rzeczy się dzieją! btw. silver5 to wcale nie tak daleko od brąz 5, choć lekki ogar silverów widać. jeden item nie zmieni gry w brązie. potrzeba czegoś więcej.
  • Odpowiedz
@FireDash: chodzi mi tylko o jedną rzecz: item nie zmienia meczu w brązie. Jesteś w jakimś plat czy diament? zagraj w brązie z innymi itemami startowymi i powiedz czy odczułeś znaczną różnicę :) Goście z platyny dla frajdy biorą thresha pod AD i idą przez brąz jak przez masło. Nie dlatego że item, a dlatego że ogarniają więcej. Choć jednej platynie pokazałem 2x jak można wtopić mecz w B4
  • Odpowiedz
@FireDash: a jeszcze dodam, parę dni temu gość pingował mi non stop, żebym mu minionów nie zabiłał. miałem relica i próbowałem mu wytłumaczyć że złoto idzie do nas obu, ale ni uja, pingował dalej :D
  • Odpowiedz
@Tasanga: Wiem, że nie gram jeszcze dobrze, ale to też kwestia neta, przed chwilą znowu w------m i postanowiłem, że na razie rankedy odkładam na jakieś 4 miesiące, bo wtedy będę się przeprowadzał. Poprzednia gra ping 500-700, nawet nie widziałem gdzie przeciwnik idzie.
  • Odpowiedz
@zolwixx: słuchaj, jak chcesz wyjść z brązu to nie możesz grać jak brąz. To jest o tyle proste. To po pierwsze.
Po drugie nie próbowałbym wychodzić z brązu supportem. Po prostu nie możesz liczyć, że nawet przy najlepszym engage jaki możesz dać jako np Alistar reszta drużyny cokolwiek z tym zrobi. Ewentualnie graj carry suportem, bierzesz złodziejkę i brand/lux/zyra/sona i zbierasz ap.
Po trzecie bierz te cholerne itemy suporta jak
  • Odpowiedz