Wpis z mikrobloga

@FireDash: Silver 5 to ja wbiłem na pierwszym koncie nie wiedząc co to pink ward, nie czytając opisu żadnego itemka (tylko mobafira na drugim monitorze) nie wiedząc jak działa 90% postaci. Nie wiem czy mam fart czy jak :X Nauczyłem się za to, że lol jest tak toksyczny, że jak się uczy grać to tylko /mute all
  • Odpowiedz
@FireDash: b5 here, bardzo nie lubię brać itema dla supporta, ale jak mam ogarniętego adc, to czemu nie. biorę też tp zamiast exhausta/ignition, bo albo mój ADC nie umie skorzystać z rzuconego exa, albo ja go rzucam w złym momencie, więc lepiej już móc szybciej wrócić na linię.

Kiedy wejdę do B4? ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Oraz były dwa buildy na fiddla, jeden Crittlesticks, a drugi
  • Odpowiedz
@FireDash: pytasz ile KSów robię, ile turretów niszczę, czy komu kradnę farmę? ( ͡° ͜ʖ ͡°)

jak mam ogarnięÍtego ADC, to spokojnie 1000g idzie z itema, ale jak jest s-------a, albo hipis (make love not war), to biorę mana regen, lub cokolwiek co pomoże mi wybronić turreta, bo o ataku można zapomnieć. nie to, że tego itema nie kupuję, ale bywa raz na parę meczy, że
  • Odpowiedz
@FireDash: jak masz adc z d--y, to jako support nie ubijesz minionów, nie zaatakujesz przeciwnika nawet autoattackiem, więc nie wiem jakbym miał te pieniądze pozyskiwać na wczesnym etapie gry. Przydaje się natomiast mana, żeby jakkolwiek harrasować przeciwnika gdy we dwóch wejdą pod turret by Cię ubić. Odkąd gram z kumplem premade'y, to mam z tym spokój, wiemy który i kiedy zawalił zagranie, czy mecz, ale nie ma sytuacji, że nagle
  • Odpowiedz
@zolwixx: XDD Ty nie składasz itemu na supporta grając supportem a ludzie na midzie grając ap postaciami i Eve jungler rushują item supporta XD Chyba masz odpowiedz dlaczego jesteś w b5
  • Odpowiedz