Aktywne Wpisy
Ustrojstwo +210
smooker +172
#usa #dindunuffin #sklep #karma
Nie bojący się oskarżeń o rasizm hindus, właściciel sklepu w Ameryce, dał złodziejowi dobrą nauczkę.
Nie bojący się oskarżeń o rasizm hindus, właściciel sklepu w Ameryce, dał złodziejowi dobrą nauczkę.
Zacznijmy od tej berberyny. Otóż dostałem jej trochę za dużo. Dlatego mam do rozdania jedną fiolkę Berberyny HCL firmy Apollo (120 tabletek po 300 mg). Jeden z niewielu suplementów, który faktycznie naukowo działa i to na poziomie porównywalnym do metforminy (wiecej info tutaj - https://examine.com/supplements/berberine/).
No ale jak wygrać? Zaplusować ten wpis oraz obserwować mój profil oraz tag #fullborsukworkout . Jednakże fajnie jakby jednak brały udział osoby zainteresowane tematyką, nie zależy mi na sztucznym nabijaniu sobie tutaj cyferek. Korzystając z okazji podczas "rozdajo" przypominam, że na http://muscle-zone.pl z BORSUK05 macie 5 % taniej.
A teraz przejdźmy do kolejnej relacji z Borsuczek redukcji.
Borsucza redukcja. Tydzień 4
Uwaga trochę stanęła w miejscu, ale forma mimo wszystko się poprawia. Realne wydane się założenie na koniec tego cyklu 3x160 MC, 3x150 siad, 3x90 kg ławka. W tym tygodniu zrobiłem refeed przez dwa dni z dodatkowymi 100 W, a następnie obciąłem na stałe 50 W każdego dnia. Obecne makro to 250 W, 80 T, 200 B, na którym raczej powinienem polecieć w okolice 79-80 kg. O dziwo mam wrażenie, ze na masie zbudowałem więcej mięsa aniżeli mi się zdawało i przy 75 kg powinno to już wyglądać zacnie. Jedyne co przeszkadza na aktualny moment, to brak aktywności poza siłownią, pogoda nie rozpieszcza, gdy zaczną się spacery z pewnością będzie łatwiej.
Treningowo niestety mała kontuzja barków. Przy wyciskanie na barki hantelków siedząc 25 kg niestety na 10 powtórzeniu straciłem stabilizacje i coś chrupło. W 3 dni treningowe odpuściłem obciążanie barków i głównie się rehabilitowałem, ale już wygląda wszystko ok. Powoli muszę schodzić z 4x uppper + 1 lower i wrócic do 2-3 lower, w ostatnim czasie już sobie przeorałem łokieć, nadgarstek i bark, więc to znak, że trochę góra ciala jest przeładowana. MC sumo coraz lepiej wchodzi, bo mialem agresję, ze robię nim mniej niż klasykiem, ale obecnie zaczynam to ładnie czuć i 170 kg już sobie podciągnąłem testowo, więc powoli jesteśmy w domu.
Suplementacyjnie testowo właśnie dodaję berberynę + EGCG + kwercetynę w 6-8 tygodniowym cyklu.
Hormonalnie się konsultowałem z kilkoma mądrymi głowami. Niestety bez bicia towaru tutaj dużo nie można poradzić; ale należy szukać pozytywów - jak na kobietę to w miarę nieźle liftuję ᕙ(✿ ͟ʖ✿)ᕗ.
Powoli chyba też dojrzewam do decyzji, ze już w lipcu po redukcji chce odpuścić podejście "bodybuilding" i skupić się na podejściu bardziej "3 bojowy" jeśli wkupię się w łaski @IntruderXXL a u Was jak idzie kochani?
#mikrokoksy #mirkokoksy #rozdajo #silownia #dieta #chudnijzwykopem #suplementy