Wpis z mikrobloga

  • 0
@estetka: Trzeba wyciągać każdą przyprawę do góry bo ciasno siedzą, z klamerkami trochę szybciej :)
@Budo: jak ktoś ma miejsce to pewnie że tak, moja kuchnia ma 4m^2 więc póki co zostaje przy torebkach :)
@EkonomitroN: do gotowania i pieczenia, nie ma tam żadnych dziwnych przypraw, dużo ziół i dużo mieszanek np do gulaszu czy gyrosa :)
  • Odpowiedz
ja chcę sobie takie szklane/metalowe przyprawniki kupić i po prostu przesypywać, jestem na 100% pewna że maksymalnie po drugim gotowaniu wszystkie klamerki by były rozwalone po całej kuchni xD


@Limonene: Takie pojemniki też na dłuższą metę się nie sprawdzają zbytnio bo:

1. Łatwo je usyfić w trakcie gotowania, trzeba myć itp.
2. Przyprawy w nich wyglądają średnio atrakcyjne bo się "pylą" i te słoiki nigdy nie są ładnie przejrzyste
3.
  • Odpowiedz