Aktywne Wpisy

KorbenDallas +34
#raportzpanstwasrodka czyli podsumowując - waldi zrobil dziecko. Nie miał kwalifikacji do utrzymywania tego dziecka. Była żona ogarnęła mu papiery (pewnie orzeczenie o niepełnosprawności) żeby mógł podjąć jakąś pracę i żeby było z czego ściągać alimenty. Waldi dostając do ręki papier zatrudniający w firmie SOLID poczuł się silny i nastukal babcię na oczach dziecka, a następnym krokiem był wyjazd do Kambodży w celu poznania Marcina, który nawet nie chce mu mówić

Atreyu +24
Cholera, byłem wczoraj na randce.
I nie będzie to kolejny smutny wpis o złych p0kach więc jak na to liczycie, możecie w tym momencie przestać czytać.
Ogólnie na przestrzeni ostatniego miesiąca byłem na kilku randkach. Myślę że śmiało mógłbym o nich pisać pod jakimś osobnym tagiem, wystawiając oceny i pisząc reportaże ale po pierwsze mi się nie chce, a po drugie cenie swoje życie prywatne i wiem ilu na wykopie jest świrów. ( ͡º ͜
I nie będzie to kolejny smutny wpis o złych p0kach więc jak na to liczycie, możecie w tym momencie przestać czytać.
Ogólnie na przestrzeni ostatniego miesiąca byłem na kilku randkach. Myślę że śmiało mógłbym o nich pisać pod jakimś osobnym tagiem, wystawiając oceny i pisząc reportaże ale po pierwsze mi się nie chce, a po drugie cenie swoje życie prywatne i wiem ilu na wykopie jest świrów. ( ͡º ͜
źródło: op
Pobierz

źródło: comment_yD9VWKIgyCWt3hF2PlwWspEstTWOj9l0.jpg
Pobierzźródło: comment_7AMoiYkYN66D50GH3eMq3LMT9x2GBb52.jpg
PobierzAle budynie i inne takie słodkie mam w osobnym pudełku
Wszystkie są pokolorowane odpowiednio i u góry masz literkę odpowiednią, np. papryka jest pomarańczowa i ma "P", czosnek jest zielony i ma "G" (garlic).
Jak jestem na urlopie w Polsce to zawsze mnie irytuje
źródło: comment_gdBJ419uYjOHPdmDoVHc0bOmp10ILbEi.jpg
Pobierz@MrSernicham: Ty to otwierasz czasem? (ʘ‿ʘ)
@HarleyQuinn: Też tak planuję ale obecnie z braku miejsca w kuchni mam wszystko wrzucone do jednego, w lecie się przeprowadzam i tam na pewno podzielę na przyprawy i inne „słodkie” :)
@jegertilbake: Torebki trochę mniej miejsca zajmują, może o to chodzi.
-kochanie, a gdzie jest oregano?
-w torebce z napisem zioła prowansalskie i klamrą "cynamon", jak ty nic nie wiesz...
Tak będzie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: comment_PLlNy7lGKucqGCX6BUAtDBjxKDKMAXnM.jpg
Pobierz@Pan_Kotlet: zbieracze kurzu ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@niski_czlek: Prawda, ja bazuje na 20-30 stałych przyprawach, jak ktoś jest fanatykiem to ma gorzej
źródło: comment_zSiXWizB19QqKrJGfZzL5eLcUbrWUkSq.jpg
Pobierzwpis
źródło: comment_FBDQRYOCnof8CjFUxiLd0TzvfFf8jKtR.jpg
Pobierz