Wpis z mikrobloga

@kicioch: genialne. Podpowiem protipa - zacznij to lokalnie sprzedawać, na bank znajdziesz kupców, bo z doświadczenia wiem, że większości nie chce będzie się chciało samodzielnie nawet kupić pisaków :D
  • Odpowiedz
@kicioch: Nigdy nie rozumiem czego w Polsce te wszystkie przyprawy są w torebkach poza solą i pieprzem. W UK normalnie każda jedna jest w wygodnym plastikowym opakowaniu z dziurkami. Nie ma jakiegoś p---------a z niewygodnymi torebkami.

Wszystkie są pokolorowane odpowiednio i u góry masz literkę odpowiednią, np. papryka jest pomarańczowa i ma "P", czosnek jest zielony i ma "G" (garlic).

Jak jestem na urlopie w Polsce to zawsze mnie irytuje
jegertilbake - @kicioch: Nigdy nie rozumiem czego w Polsce te wszystkie przyprawy są ...

źródło: comment_gdBJ419uYjOHPdmDoVHc0bOmp10ILbEi.jpg

Pobierz
  • Odpowiedz
  • 0
@mieszczanin: wątpię, dosyć dobry cienkopis, który wsiąkł w drewienko :)
@MrSernicham: Ty to otwierasz czasem? (ʘʘ)
@HarleyQuinn: Też tak planuję ale obecnie z braku miejsca w kuchni mam wszystko wrzucone do jednego, w lecie się przeprowadzam i tam na pewno podzielę na przyprawy i inne „słodkie” :)
@jegertilbake: Torebki trochę mniej miejsca zajmują, może o to chodzi.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 9
@kicioch:
-kochanie, a gdzie jest oregano?
-w torebce z napisem zioła prowansalskie i klamrą "cynamon", jak ty nic nie wiesz...
Tak będzie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
  • 0
@consanto: ale nie muszę stawać na palcach żeby zaglądać do środka i podnosić każdą przyprawę (ʘʘ)
@Pan_Kotlet: zbieracze kurzu ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@niski_czlek: Prawda, ja bazuje na 20-30 stałych przyprawach, jak ktoś jest fanatykiem to ma gorzej
  • Odpowiedz