Wpis z mikrobloga

Kurs tańca to dobra opcja dla piwniczaka, który boi się kobiet i nie potrafi tańczyć? Chciałbym się zapisać, ale mam pewne obawy, że przez moją niezdarność żadna nie będzie chciała ze mną tańczyć i będę stał w kącie przez cały czas ( ͡° ʖ̯ ͡°)
#przegryw #wychodzimyzprzegrywu #taniec
  • 60
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@DizzyEgg: Mój znajomy, typowy informatyk. Zapisał się na kurs tańca i przebiera w kobietach :) Jak wrócę z USA mam zamiar się z nim wybrać na taki kurs, może akurat znajdę tam żonę :D
  • Odpowiedz
@DizzyEgg: Kłamią. Parę lat temu wybrałem się na taki kurs. Niby to było jakieś zalieczenie wuefu na studiach, ale zawsze. Było 25 osób, 12 par i jedna osoba bez. Zgadnij kurde bele kto!

• Odpowiedz
@DizzyEgg: Nie słuchaj tych bab co piszą, że będziesz mieć branie w tańcu. Prawda jest taka, że na kursy tańca przeważnie chodzą pary i będziesz pewnie jak 5 koło u wozu. No i zależy od tańca, ale jeżeli pójdziesz na taniec użytkowy to będziesz jeszcze mniej umieć tańczyć niż przed kursem.
  • Odpowiedz
jeżeli pójdziesz na taniec użytkowy to będziesz jeszcze mniej umieć tańczyć niż przed kursem.

@Jezykkk: g---o prawda, jak się nic nie umie to jest najlepszy sposób żeby zacząć tańczyć
  • Odpowiedz
  • 2
Idź, nie wierzę że na kursie tańca instruktor pozwoli ci stać przy ścianie. Nic nie tracisz, a możesz zyskać. Powodzonka
  • Odpowiedz
@DizzyEgg: Ja zapisałam się na taniec użytkowy, to taki rodzaj tańca do ,,dreptania" na weselach. Poszłam na kurs, gdzie nie trzeba było mieć pary i nas dopasowali. Każdy z nas tańczy na podobnie złym poziomie ;) więc nie ma wstydu. Wszyscy dobrze się bawimy i nawet nie wiem kiedy mija godzina.
  • Odpowiedz
@DizzyEgg: Umyj się dobrze przed kursem, psiknij jakimś dobrym perfumem, a jak już sam kurs się zacznie to profilaktycznie umyj jeszcze łapy na chwilę przed.

Takie kursy to sztos, sam się zapisałem kilka lat temu. Zawsze jest niedobór facetów, a laski chcą się nauczyć tańczyć i są zwyczajnie miłe. I dodatkowo podszkolisz się w tańcu, co tylko plusuje potem (laski lubią facetów, co potrafią tańczyć).
  • Odpowiedz
@DizzyEgg: Słuchaj wcześniejszych rad, nie słuchaj tego ile będzie kobiet a ilu facetów, to to po prostu zależy. Ja chodzę z moją różową, razem z nami regularnie 4 samotne różowe, a reszta różnie. Tylko własnie pamiętaj- czysto, perfumy nie za bardzo inwazyjne. No i ubiór. Wiesz, generalnie każdy nosi to co chce, ale na ostatnie zajęcia przyszedł gość, który miał srebrny łańcuch na szyi, taki gruby, srebrną bransoletę na ręce,
  • Odpowiedz
@DizzyEgg: Opcja nawet bardzo dobra, ale pod warunkiem, że będziesz pamiętać o paru rzeczach:

1. Nie bądź creepem
2. Obowiązkowo przed wyjściem prysznic i świeże ubrania!
3. Nie wyobrażaj sobie, że od razu będziesz miał jakieś sukcesy miłosne. Podchodź do dziewczyn z szacunkiem i traktuj jak koleżanki, szczególnie na początku.
4. Tylko grupy z
  • Odpowiedz