Aktywne Wpisy

daeun +140
Byłem dzis z kobitą w Lidlu, zabrałem butelki które przez miesiac odkladalem w garażu. Całe dwa, duże czarne worki o pojemnosci 120L, praktycznie pełny bagażnik w turasie e46.
Zgadnijcie ile odzyskałem? całe 12,20 PLN, a 1/5 jeszcze przywiozlem z powrotem do domu bo albo były za cieżkie (troszke lodu w środku), albo cos tam innego sie mu nie podobało i butelke zwracało. xD
Straciłem prawie 30 minut, u----------m sie cały i śmierdze. Dobrze że
Zgadnijcie ile odzyskałem? całe 12,20 PLN, a 1/5 jeszcze przywiozlem z powrotem do domu bo albo były za cieżkie (troszke lodu w środku), albo cos tam innego sie mu nie podobało i butelke zwracało. xD
Straciłem prawie 30 minut, u----------m sie cały i śmierdze. Dobrze że
źródło: 1000054939
Pobierz
Vegasik69 +100
źródło: 1000017450
Pobierz

#dascoin #scam #mlm #futurenet #pieniadze #bitcoin
1. FutureNet, FutureAdPro - to MLM
2. Netleaders/Dascoin - to MLM
3. One Life Network - to MLM
4. Mart Diamonds
W MLM kasa pochodzi z obrotu produktem, w piramidzie z obrotu ludźmi i z ilości nowych rejestracji. Nie wprowadzaj proszę ludzi w błąd :)
źródło: comment_iB8Oxp9HwyFVu6Ln37tjHOqFD4FTzalq.jpg
Pobierz1. Nie mam działalności bo nie mam takiego obowiązku. (Nie płacz, po nowym roku zakładam bo mi się przyda do programu samochodowego żeby auto wrzucać w koszty)
2. Nie zarabiam na marży, dzielę się produktem z kilkoma odbiorcami (między innymi rodzina), którzy dostają ode mnie taką samą zniżkę jak mam ja. Za obrót na moim koncie naliczane są punkty, za punkty dostaję pieniądze od firmy od których przy wypłacie odprowadzam podatek.
Zależało mi na tym, żebyś ujawnił, że nie dokonujesz prawdziwej sprzedaży. Przyznałeś się tym samym, że jesteś uczestnikiem piramidy finansowej.
- Dungor werbuje ludzi (pozycja Dyrektora Okręgowego),
- Dungor nie sprzedaje, nie ma
źródło: comment_nq62OypzsMoYZbUqqN1TMbAgIzidFzuS.jpg
PobierzZgadzam się z wpisem Maciejewskiego (tego samego, którego oskarżasz w swoich komentarzach że jest wykupiony przez firmy MLM i zmanipulowany do tego
@Dungor: To nie jest hipokryzja. Musiałem wziąć kogoś z branży MLM, żeby ci udowodnić, że nie masz racji, kiedy piszesz, że nie trzeba mieć DG. Swój swego posłucha.
Komentarz usunięty przez moderatora