Aktywne Wpisy

EnzoMolinari +28
Sytuacja sprzed chwili. Różowa wraca od ginekologa i dzwoni do mnie, że wszystko w porządku. Pan doktor nie znalazł nadżerki. Ja się pytam jaki pan doktor. Przecież ty do kobiety chodzisz. Okazuje się, że nie było lekarki, która zawsze ją bada i w zastępstwie zbadał ją doktorek. No ja p------ę jesteśmy razem od liceum. Zdjąlem jej simlocka i jestem jedynym facetem, który widział ją nago. Autentycznie chce mi się wyć z w--------a.

brubel +29
Screen z grupy osiedla, na którym mieszkam. Uwielbiam ludzi przenoszących się na wieś lub na tereny wiejskie, które de facto są wsią, ale już w granicach administracyjnych miasta i narzekających na takie rzeczy. W sumie tyczy się to nie tylko p-------------a się do rolników, ale też budowania się obok lotnisk, strzelnic itp i narzekania na hałas. Ciekawe czemu działki były takie tanie i czemu wtedy to Ci bulwo nie przeszkadzało? Może jest
źródło: temp_file876015500650161673
Pobierz

#dascoin #scam #mlm #futurenet #pieniadze #bitcoin
1. FutureNet, FutureAdPro - to MLM
2. Netleaders/Dascoin - to MLM
3. One Life Network - to MLM
4. Mart Diamonds
W MLM kasa pochodzi z obrotu produktem, w piramidzie z obrotu ludźmi i z ilości nowych rejestracji. Nie wprowadzaj proszę ludzi w błąd :)
źródło: comment_iB8Oxp9HwyFVu6Ln37tjHOqFD4FTzalq.jpg
Pobierz1. Nie mam działalności bo nie mam takiego obowiązku. (Nie płacz, po nowym roku zakładam bo mi się przyda do programu samochodowego żeby auto wrzucać w koszty)
2. Nie zarabiam na marży, dzielę się produktem z kilkoma odbiorcami (między innymi rodzina), którzy dostają ode mnie taką samą zniżkę jak mam ja. Za obrót na moim koncie naliczane są punkty, za punkty dostaję pieniądze od firmy od których przy wypłacie odprowadzam podatek.
Zależało mi na tym, żebyś ujawnił, że nie dokonujesz prawdziwej sprzedaży. Przyznałeś się tym samym, że jesteś uczestnikiem piramidy finansowej.
- Dungor werbuje ludzi (pozycja Dyrektora Okręgowego),
- Dungor nie sprzedaje, nie ma
źródło: comment_nq62OypzsMoYZbUqqN1TMbAgIzidFzuS.jpg
PobierzZgadzam się z wpisem Maciejewskiego (tego samego, którego oskarżasz w swoich komentarzach że jest wykupiony przez firmy MLM i zmanipulowany do tego
@Dungor: To nie jest hipokryzja. Musiałem wziąć kogoś z branży MLM, żeby ci udowodnić, że nie masz racji, kiedy piszesz, że nie trzeba mieć DG. Swój swego posłucha.
Komentarz usunięty przez moderatora