Aktywne Wpisy

dzony77 +466
Zawsze mam rozkmine czemu Voldemort tak c-----o ukrył horkruksy. Niby taki największy czarodziej, a zwykły debil. Wystarczy węża wysłać do Australii, a resztę horkruksów utopić w Oceanie i jakby nasz wybraniec je znalazł? Otóż c---a by znalazł xD Ale niee, lepiej 3 z 7 schować w szkole magii xDD No super plan Tom
#harrypotter
#harrypotter

PIAN--A_A--KTYWNA +408
źródło: temp_file5306875112373733505
Pobierz

Moja ostatnia przygoda
Ostatnio umówiłem się z #rozowypasek z #tinder na pierwsza randkę. Różowa 8/10, całkiem sympatyczna i miła. Mamy sporo wspólnych zainteresowań. Poważnie zawróciła mi w głowie.Pierwsza randka to obiad, później kawa a następnie squash. Wszędzie było fajnie i miło. Jako że byłem w obcym mieście, zaoferowała się że mi wszystko pokaże itp itd i tak było :). Nadal mieszka ze swoim ex chłopakiem, od którego się wyprowadza. Zerwała z nim z powodu tego że nie chciał założyć rodziny. (podobno wesele było wstępnie zorganizowane i częściowo zarezerwowane niektóre rzeczy).Byli ze sobą podobno 3 lata. Po spotkaniu zaczęły się ostre pytania o związki itp itd. Jako że ja nie za bardzo zainteresowany wiązaniem się na teoretyczną resztę życia, powiedziałem że nie jestem w tych sprawach lekko nieogarnięty :). Po tym rozmowa się nieco urwała brak czasu itp itd.:). Wydaje się naprawdę w porządku (choć już niejedno w życiu widziałem), ale jakoś cała sytuacja mnie do końca nie przekonuje... ehh takie troche #gorzkiezale
@Pavlo88: o co cie konkretnie pytala, że tak się zdystansowales? ;D
No konkretna jest.
Niekoniecznie szuka "tylko męża".
Raczej kogoś kto jest na podobnym etapie i nie będzie tracić czasu Twojego/swojego na kilka lat związku bez perspektywy na sformalizowanie.
Nie sądzę ,aby wystarczył ktokolwiek.
Gorzej z tym byłym od którego się nie wyprowadziła, śmierdzi obawą przed samotnością i nie puszczeniem jednej gałęzi bez chwycenia drugiej.
@Logotyp: tak mówią tylko ci co dziewicy nie mieli( ͡° ͜ʖ ͡°)
Dlatego nie powinno się mieszkać z chlopakiem przed ślubem ;)
Szybkie rozeznanie w terenie zrobiła,,żeby nie tracić kolejnych 3lat.Dobrze,ze się rozegrała sprawa w tak krótkim czasie w takim razie bez przedłużania i wodzenia za nos.
Odpisała że nie może kontynuować znajomości, a jeszcze tydzień temu była do rany przyłóż. Nie lubię czegoś takiego.