Wpis z mikrobloga

#tinder #rozowepaski

Moja ostatnia przygoda

Ostatnio umówiłem się z #rozowypasek z #tinder na pierwsza randkę. Różowa 8/10, całkiem sympatyczna i miła. Mamy sporo wspólnych zainteresowań. Poważnie zawróciła mi w głowie.Pierwsza randka to obiad, później kawa a następnie squash. Wszędzie było fajnie i miło. Jako że byłem w obcym mieście, zaoferowała się że mi wszystko pokaże itp itd i tak było :). Nadal mieszka ze swoim ex chłopakiem, od którego się wyprowadza. Zerwała z nim z powodu tego że nie chciał założyć rodziny. (podobno wesele było wstępnie zorganizowane i częściowo zarezerwowane niektóre rzeczy).Byli ze sobą podobno 3 lata. Po spotkaniu zaczęły się ostre pytania o związki itp itd. Jako że ja nie za bardzo zainteresowany wiązaniem się na teoretyczną resztę życia, powiedziałem że nie jestem w tych sprawach lekko nieogarnięty :). Po tym rozmowa się nieco urwała brak czasu itp itd.:). Wydaje się naprawdę w porządku (choć już niejedno w życiu widziałem), ale jakoś cała sytuacja mnie do końca nie przekonuje... ehh takie troche #gorzkiezale
  • 18
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@kiszczak: Tak mi powiedziała. Dlatego nie chcę.. wiem że się skończy to tym że będę mężem i nic więcej. Z drugiej strony dośc konkretna, sporo ma zainteresowań i wiele z nich jest wspólnych.
  • Odpowiedz
@50HerbatGreya: Ile trwał najdłuższy związek, i czego konkretnie szukam. I ciągle żebym był szczery. :) Ona juz prawie 30lvl, ja też. Ale ja nie miałem długich związków, bo albo szczęśliwy singiel albo sobie hasałem tu i tam to nic długiego nie było.
  • Odpowiedz
@Pavlo88
No konkretna jest.
Niekoniecznie szuka "tylko męża".
Raczej kogoś kto jest na podobnym etapie i nie będzie tracić czasu Twojego/swojego na kilka lat związku bez perspektywy na sformalizowanie.
Nie sądzę ,aby wystarczył ktokolwiek.
Gorzej z tym byłym od którego się nie wyprowadziła, śmierdzi obawą przed samotnością i nie puszczeniem jednej gałęzi bez chwycenia drugiej.
  • Odpowiedz
@Pavlo88: stary daj spokój, jakiś kolo ją frygał w styje 3 lata, a ona cieniutko jęczała a teraz chce się koniecznie związać z jakimś dawcą spermy i kasy? Uciekaj człowieku jak najdalej! Tylko dziewice!
  • Odpowiedz