Wpis z mikrobloga

@JewelOfTheNile: piszę, ma swoje bolączki, ale póki co do wielu zastosowań jest świetny. Rynek w Polsce powoli zaczął się rozkręcać, więc powoli możesz oglądać oferty czy będziesz miał gdzie w nim robić. Dodatkowo jeśli jesteś webowcem zawsze stosunkowo łatwo wrócić do webu - ten sam react, te same libki do stanu apki.

@matiit: i 2-2,5 raza szybciej niż natywnie ( ͡° ͜ʖ ͡°) hot
  • Odpowiedz
Co o tym sądzicie? Czy ktoś coś w tym pisał? Warto się zagłębić w temat?

@JewelOfTheNile: nie mam w tym kompletnie żadnego doświadczenia, ale, sam zamierzam się za to wziąć... bo:

* jeśli znasz React'a to już masz połowę roboty z głowy (jeśli nie znasz to poznaj bo warto)
* ma wszystkie
  • Odpowiedz
@JewelOfTheNile: ziomeq wpisz w google apps in react native(airbnb, wix, z polskich nawet pudelek jest w RN ( ͡° ͜ʖ ͡°)). Część prostych gierek 2d, contentówki, trochę serwisów i nie ma większych problemów. Ograniczenia to działanie bridge (musisz się zagłębić w temat, już wixy pracują nad załataniem jego słabości), jest kilka zagadnień gdzie RN się po prostu nie opłaca, ale granica ta jest znacznie dalej niż
  • Odpowiedz
@xDrope: a widzisz czyli możliwości są dużo większe niż mi się wydawało... tak jak wspomniałem wcześniej, moje informacje są czysto teoretyczne...
  • Odpowiedz