Aktywne Wpisy

IntruderXXL +141
Trochę przesadziłem z tą formą, no ale cóż płakać nie będę lol #chwalesie
#chudnijzwykopem #silownia #mirkokoksy #mikrokoksy #sport #pokazforme #dieta
#chudnijzwykopem #silownia #mirkokoksy #mikrokoksy #sport #pokazforme #dieta
źródło: Łapa
Pobierz
Lewusx +107
Za 9 tygodniu debiut na scenie PRO.
Miejsce debiutu, Niemcy, Kolonia.
Zawody PRO to takie zawody, na których udział mogą wziąć tylko posiadacze karty IFBB PRO, jest nas w Polsce mało jeśli chodzi o kulturystykę, nie biorę pod uwagę Classic/Men's Physique bo to troszkę co innego.
Obecna waga 117kg.
Miejsce debiutu, Niemcy, Kolonia.
Zawody PRO to takie zawody, na których udział mogą wziąć tylko posiadacze karty IFBB PRO, jest nas w Polsce mało jeśli chodzi o kulturystykę, nie biorę pod uwagę Classic/Men's Physique bo to troszkę co innego.
Obecna waga 117kg.
źródło: IMG_2913
Pobierz

Ile ja bym dał żeby mieć dziewczynę, po prostu normalną, która by mnie kochała za to jaki jestem i którą ja bym kochał.
Nie długo święta, czas miłości, tylko szkoda że nie dla mnie.
Chciałbym mieć kochająca dziewczynę z którą uniwerlbym wspólnie choinkę, pomagał robić rzeczy w kuchni, przygotować sobie wspólnie prezenty, dzielić się oplatkiem, siedzieć wtulonych w siebie patrząc się na choinkę...
Pamiętam jak rok czy dwa lata temu jeden Mirek wrzucił filmik z prezentu dla swojej żony. Nie dość że żona piękna to jeszcze coś mega ucieszona... Wszyscy dobrze się bawili. Takie cieplo bilo z tego filmiku...
Tymczasem czekają mnie święta w samotności, 26 lvl here wieczne tfwnogf, niestety rodzice odeszli...
#tfwnogf #swieta
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: kwasnydeszcz
źródło: comment_1Ifo5gsMCGTqlN0xdHymeMe4b7OqeG4E.jpg
Pobierz@LeVentLeCri: Tak, ale mimo wszystko wolą, by facet zarabiał więcej.
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
To nawet nie byla randka- poszlismy po treningu na ciastko do maka :) Mirek bez pieniedzy nie ma szans na nic u takich dziewczyn. A nikt nie chce brzydkiej albo grubej. I tak siedza Mirki w piwnicy a Ci co maja jakis pieniadz to placa
1) bardzo chcesz mieć; ale wątpię byś chciał samemu być posiadanym przez kogoś. Związki tworzone w oparciu o wzajemne chcę mieć (chcę mieć dziewczynę-chcę mieć chłopaka) pozornie zaspokajają obopólną potrzebę, w praktyce nie posiadają fundamentu i z chwilą uświadomienia że potrzeba została zaspokojaona, w następnej chwili przechodzimy do...
2) wyidealizowanie. Piszesz o normalnej, kochającej, etc. Nie ma takich
Nigdy dla nikogo nie bede wazna, kobieca, ladna.
Zaakceptował: Asterling}
@AnonimoweMirkoWyznania: Co najwyżej możesz być niezadbana :P
Jeśli nieszczęśliwiec któremu dałem radę wyznaczy 5 istotnych cech i w każdej da maksa - to powinno mu wyjść że szuka ideału i powinno mu to pomóc zrozumieć to co napisałem w 2 akapicie - nie ma ideałów.
Jestem tradycyjnym mirkiem prawosławnego wyznania.
Daję swoje:
wygląd