Wpis z mikrobloga

#anonimowemirkowyznania
Ile ja bym dał żeby mieć dziewczynę, po prostu normalną, która by mnie kochała za to jaki jestem i którą ja bym kochał.
Nie długo święta, czas miłości, tylko szkoda że nie dla mnie.
Chciałbym mieć kochająca dziewczynę z którą uniwerlbym wspólnie choinkę, pomagał robić rzeczy w kuchni, przygotować sobie wspólnie prezenty, dzielić się oplatkiem, siedzieć wtulonych w siebie patrząc się na choinkę...
Pamiętam jak rok czy dwa lata temu jeden Mirek wrzucił filmik z prezentu dla swojej żony. Nie dość że żona piękna to jeszcze coś mega ucieszona... Wszyscy dobrze się bawili. Takie cieplo bilo z tego filmiku...
Tymczasem czekają mnie święta w samotności, 26 lvl here wieczne tfwnogf, niestety rodzice odeszli...
#tfwnogf #swieta

Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: kwasnydeszcz
AnonimoweMirkoWyznania - #anonimowemirkowyznania 
Ile ja bym dał żeby mieć dziewczynę...

źródło: comment_1Ifo5gsMCGTqlN0xdHymeMe4b7OqeG4E.jpg

Pobierz
  • 60
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Tak, ale mimo wszystko wolą, by facet zarabiał więcej.

@To_ja_moze_pozamiatam: jedne wolą, inne nie wolą. W moim otoczeniu dziewczyny mają to gdzieś (w dodatku przeważnie zarabiają więcej od swoich chłopaków), a w kwestiach kasy liczy się dla nich to, żeby facet po prostu był ogarnięty - tj. miał pracę, nie trzeba było go utrzymywać.
Niektóre kobiety pewnie rzeczywiście wolą mężczyzn, którzy więcej zarabiają. Ale tak samo niektórzy faceci chcą więcej
  • Odpowiedz
@virtuti_stulejari: nie mam tindera, za to mam chłopaka, który nie ma samochodu ani mieszkania. Tak, charakter jest dla mnie najważniejszy, ale nie uważam, że wygląd nie ma znaczenia. Pieniądze? Tak, facet ma zarabiać, ale na siebie, a ja na siebie.
  • Odpowiedz
@LeVentLeCri: Oczywiście, że przyciągają to jest fakt udowodniony milionami przykładów. Zobacz sobie jak wyglądają laski piłkarzy - nawet tych brzydkich, a są to ludzie po podstawówce, sportowcy, którzy raczej nie przyciągają ich jakimiś wybitnymi umysłami.

PS jestem w wieloletnim związku od liceum z czasów gdy byłem gołodupcem z 20 od taty, Wiec mnie to tez nie dotyczy ale fakty są jakie są.
  • Odpowiedz
@Hadzi: No wiadomo, że są osoby, którym kasa imponuje i które przyciąga. Ale mówimy o zwykłych ludziach, którzy raczej nie dojdą do takiego poziomu bogactwa, więc nie widzę powodu do obaw, że ktoś może polecieć tylko na pieniądze. Pewnie, że tak się może zdarzyć, nawet przy skromniejszym majątku, ale come on, to tak łatwo zweryfikować i wykluczyć. Wystarczy nie zadawać się z księżniczkami, które oczekują prezentów i stawiania im wszystkiego.
  • Odpowiedz
@AnonimoweMirkoWyznania: takie malo sprezycowane wymagania(a wlasciwie prawie ich brak) wlasnie utrudniaja poszukiwania. Dlaczego? Bo kobiety wyczuwaja, ze nie jestes dokladnie nimi zainteresowany tylko ogolnie posiadaniem jakiejs kobiety do zwiazku, a to odstrasza, przynajmniej mnie i inne znane mi rozowe paski
  • Odpowiedz