Aktywne Wpisy

Pokojowa +156
źródło: temp_file2977024497092214292
Pobierz
GangKobry +333
Pogryziony przez psy kierowca mimo 8 godzinnej operacji, zmarł dziś rano.
Psy które tym razem zagryzły człowieka już wcześniej zaatakowały inną kobietę i nic od tamtej pory z nimi nie zrobiono. Dramat...
I jeszcze ta niedawna sprawa gdzie zatrzymano mężczyznę za to że się bronił przed agresywnym psem i dostał zarzut znęcania się nad zwierzętami...
#
Psy które tym razem zagryzły człowieka już wcześniej zaatakowały inną kobietę i nic od tamtej pory z nimi nie zrobiono. Dramat...
I jeszcze ta niedawna sprawa gdzie zatrzymano mężczyznę za to że się bronił przed agresywnym psem i dostał zarzut znęcania się nad zwierzętami...
#
źródło: temp_file5918776642854572190
Pobierz

Ile ja bym dał żeby mieć dziewczynę, po prostu normalną, która by mnie kochała za to jaki jestem i którą ja bym kochał.
Nie długo święta, czas miłości, tylko szkoda że nie dla mnie.
Chciałbym mieć kochająca dziewczynę z którą uniwerlbym wspólnie choinkę, pomagał robić rzeczy w kuchni, przygotować sobie wspólnie prezenty, dzielić się oplatkiem, siedzieć wtulonych w siebie patrząc się na choinkę...
Pamiętam jak rok czy dwa lata temu jeden Mirek wrzucił filmik z prezentu dla swojej żony. Nie dość że żona piękna to jeszcze coś mega ucieszona... Wszyscy dobrze się bawili. Takie cieplo bilo z tego filmiku...
Tymczasem czekają mnie święta w samotności, 26 lvl here wieczne tfwnogf, niestety rodzice odeszli...
#tfwnogf #swieta
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: kwasnydeszcz
źródło: comment_1Ifo5gsMCGTqlN0xdHymeMe4b7OqeG4E.jpg
Pobierzjprdle - gosciu ogarnij sie.
najlepsze swieta w moim zyciu to ja, swinka morska i swiety spokoj.
kazdy stan ma plusy.
trzeba je tylko znalezc.
@To_ja_moze_pozamiatam: jedne wolą, inne nie wolą. W moim otoczeniu dziewczyny mają to gdzieś (w dodatku przeważnie zarabiają więcej od swoich chłopaków), a w kwestiach kasy liczy się dla nich to, żeby facet po prostu był ogarnięty - tj. miał pracę, nie trzeba było go utrzymywać.
Niektóre kobiety pewnie rzeczywiście wolą mężczyzn, którzy więcej zarabiają. Ale tak samo niektórzy faceci chcą więcej
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
PS jestem w wieloletnim związku od liceum z czasów gdy byłem gołodupcem z 20 od taty, Wiec mnie to tez nie dotyczy ale fakty są jakie są.
Zaakceptował: sokytsinolop}
Zaakceptował: Asterling}