Aktywne Wpisy

YolonezFSO +356
Na wykopie widać wpisy, jakoby ICE zatrzymywało TYLKO przestępców, wobec których mają pewność o ich nielegalnym pobycie. W minionym roku ICE zatrzymało 3800 dzieci. Wśród nich jest 5 letni Liam Ramos. Chłopiec został zatrzymany w drodze ze szkoły do domu i wywieziony do ośrodka detencyjnego. Liam wraz z ojcem, bratem oraz ciotką przebywają w USA legalnie. Prawa strona nie widzi w zatrzymaniu nic złego, bo przecież "jeśli jest legalnie to go wypuszczą".
źródło: 15848
Pobierz
ilem +37
( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: G_lW2RAXEAEDz36
Pobierz

Już prawie grudzień, stąd też już niedługo czeka nas wysyp różnego rodzaju rankingów: najlepszych, najgorszych, płyty, osobowości, koncertów i czego tam jeszcze dusza wymarzy. Co prawda zazwyczaj nikt tego nie czyta (co najwyżej przegląda), ale mile widziane jest jest stworzenie czegoś takiego, zwłaszcza jeżeli Twoja działalność w zakresie muzyki jest większa niż przełączanie z Eska TV na Polo TV. I jeżeli musiałbym coś w tym stylu stworzyć (spokojnie, Wam to nie grozi) to w czołówce na pewno znalazłby się francuski producent.
Pisałem o nim w ciągu roku sporo ciepłych słów - o występie we Wrocławiu, o fenomenalnej EP "Totsuka no Tsurugi" - dzisiaj chciałbym wspomnieć o jego pierwszym tegorocznym wydawnictwie.
"Absolution XXL" nie porywa do tańca ale też nie daje chwili oddechu i refleksji. Priorytetem jest totalną mechaniczna rozwałka, a zamiast łez wzruszenia czeka nas co najwyżej (przyjemny) ból głowy. Kawał porządnej, acz niezbyt odkrywczej, łupaniny, co absolutnie (omen nomen) nie jest wadą.
#muzyka #mirkoelektronika #techno #industrialtechno
#ryszarddzejms2017
Co do dwóch pierwszych zarzutów - ciężko mi oceniać, gdyż tak naprawdę nie mam aż takiej orientacji w temacie. Sam się łapie na tym, że masa zdolnych producentów mi