Wpis z mikrobloga

Mówiłem rodzinie i znajomym jak bitcoin był po 100 dolarów. Mówiłem im jak był po 600 dolarów. Nikt nie słuchał, wszyscy patrzyli na mnie jak na MLMowca. Śmiali się z moich twierdzeń, że BTC będzie kiedyś po 10k.
Dzisiaj BTC przebił 10k dolarów a trzask peknietych dup i zazdrości słyszę nawet ze słuchawkami w uszach.

#bitcoin
  • 34
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@dzielnypacjent: ...choćbyś miał trzymać do emerytury to i tak to jest lepsza lokata kapitału niż jakakolwiek inna dostępna zwykłym śmiertelnikom forma oszczędności

Chyba że jebnie na dobre.
  • Odpowiedz
Przestałem zachęcać ludzi, niech żyją dalej w swojej biedzie ;)

@MelomanBTC: tak jakby BTC tworzył jakąś wartość dodaną - to po prostu konwencja, umowa, moda

jak się ludziom odwidzi, to jebnie na ryj, a jak się nie odwidzi, to im kto był wcześniej tym większą ma to wartość dla niego, ale od BTC nie przybyło dobrobytu na świecie
  • Odpowiedz
@YouCanCallMeBillieGates: tak na marginesie - jak działa kupno - sprzedaż w takich kantorach BC? Masz gwarancję, że w każdym momencie, niezależnie od sytuacji na rynku będzie można sprzedać? Bo jakbym ja prowadził taki kantor i przyszedłby spadek zwiastujący totalne jebnięcie to miałbym w------e na klientów co nagle chcą się pozbyć BC i zamknął biznes...
  • Odpowiedz
Ludzie tak maja, że nie wierzą w coś czego nie widzą, początek komputerow osobistych miał wiazac sie ze zmniejszym wykorzostania papieru do druku, a zaobserwowano cos odmiennego-potrojenie popytu na papier, mowil o tym Michio Kaku. U mnie wśród znajomych obserwuje, ze boją sie tego czego nie znaja, zadne tlumaczenie nie pomoglo..
@YouCanCallMeBillieGates: @bitcoholic:
  • Odpowiedz