Wpis z mikrobloga

@YouCanCallMeBillieGates: miałem tak samo, na początku próbowałem zachęcać ludzi, to było w 2012/13, wystarczyłoby przez rok kupować za powiedzmy 20% pensji, nawet za 10%, ale nie - co to za piniondze w komputerze nawymyślali, bańka jakaś, piramida. Szybko się zniechęciłem, nie chciałem być dalej wyśmiewany. Dziś ci ludzie zostali dalej ze swoimi kredytami na dziesiątki lat.
Pobierz bitcoholic - @YouCanCallMeBillieGates: miałem tak samo, na początku próbowałem zachęc...
źródło: comment_eWhFolLzVfpzZVW8ZOLK1E2vtcBNlM3m.jpg
@dzielnypacjent: Nic podobnego, problem jest, że wzrost kursu franka był napisany na murze, trzeba było się tylko tym interesować jak Rysiek Petru który się przewalutował. No ale to wymaga jakiegokolwiek zainteresowania ze strony biorących kredyt którzy mieli w dupie informacje że Bank Centralny Szwajcarii trzyma kurs i, że w końcu kiedyś puści. Pamiętam, że tydzień przed uwolnieniem kursu czytałem informacje na ZeroHedge że pewnie to się stanie, do tej pory żałuję,
@dzielnypacjent: Pierwsza zasada przy BTC- nie śpisz
Druga zasada-Zlecenia stop loss
Trzecia, bańki pękają zawsze w ten sam sposób, przed BTC długa droga jeszcze, ustabilizuje się na 50% ceny od pęknięcia więc może to być wszędzie od 5k do 7-8k
Czwarte, jak za późno kupiłeś to teraz czekaj, w końcu i tak zawsze btc pokazało że nagradza tych co wytrzymali
Piąte ilość BTC jest ograniczona i nigdy nie będzie więcej niż