Aktywne Wpisy
PanNieznanypl +135
#rozowypasek powiedział wczoraj, że chce dziecko z tym, że ja nie chcę, nie czuje tego żeby się babrać, wolę dalej latać po świecie, bawić się, grać w gierki i być wolnym, z tego powodu też muszę znaleźć inną bo wiem, że ta nie odpuści już to kiedyś przerabiałem.... Jak dodatkowo pomyśle, o swoich kuzynach po rozwodach, alimenty, sądy nie dziękuję nawet ślubu nie wezmę nigdy
#rozowepaski #niebieskiepaski
#rozowepaski #niebieskiepaski
Mój pierwszy chleb na zakwasie, pewne niedociągnięcia są, ale jestem cholernie dumny. Ale się szykuje niedzielne śniadanko na bogato! #milejniedzieli
#bojowkapiekarska #pieczzwykopem #chleb
#bojowkapiekarska #pieczzwykopem #chleb
#szkola #gorzkiezale #wspomnienia
1. Spierdzieć się na lekcji - widok wychowawczyni bezcenny, beka 30 osób na raz, lekcja #!$%@?, trzeba otwierać okna, afera na sto fajerów, na drugi raz nie będzie zabraniać - polecam
2. Trzeba wyjść trzy razy bez pytania, po wezwaniu rodziców do szkoły wszem i wobec przy wychowawczyni i dyrektorce powiedzieć o co się rozbiega... jak się ma normalnych rodziców to sami się spytają czy nauczycielka
-proszę panią mogę wejść do toalety?
-nie! a zaświadczenie masz?!
-mam, u wychowawcy
i ten laser w oczach
Jak jeszcze miałem w swoim życiu etap nauczycielski to unikałem publicznych placówek właśnie przez to, że nie umiałem nieludzko traktować tych wszystkich uczniów i jeszcze usprawiedliwiać się przepisami.
@agataen: Rozumiem że za obszczane majtki też kiedy nauczycielka zabrania puszczać dziecko do toalety? Rozumiem że za nową bieliznę wysyła się rachunek do dyrekcji szkoły? Bo nie wiem, co poza ślepą wiarą w autorytarne "TAKE SOM PRZEPISY" stoi za motywacją o której mówisz, żeby dziecko ze spuchniętym pęcherzem czy zwieraczem jak zwierzę w klatce trzymać siłą. Zwierzę w klatce zlać się chociaż może, w szkole go jeszcze blokuje kultura osobista.