Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 208
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@enron: Ale to przecież reksio jeszcze kaganiec mieć powinien ( ͡° ʖ̯ ͡°) Powinieneś to zgłosić moim zdaniem mimo wszystko.
  • Odpowiedz
  • 61
@EmPfLiX: nie, sympatyczny starszy pan, przepraszał, w sumie to mi głupio się zrobiło że w stresie #!$%@?łem
@Kinja: gdyby to jakiś latający luzem bulterier był czy patologia to tak, tutaj nie ma co się burzyć
  • Odpowiedz
@enron: No niby tak, ale gdyby pies miał kaganiec, to by sytuacji nie było. Nieważne jak miły to był pan i ile razy przepraszał - zasady obowiązują wszystkich, a przez jego bezmyślność Ty masz teraz problem. To nie to, że ja się teraz wielce oburzam, ale taki jest fakt i pan powinien ponieść konsekwencje. Inaczej takich poszkodowanych jak Ty może być więcej :/
  • Odpowiedz
  • 157
@Kinja: nie wyobrażam sobie trzymania wszystkich psów w kagańcach, a myślę że ten pan już nie wyprowadzi psa bez kagańca. Weź też pod uwagę że to 5 rano i chodnik na odludziu, a nie zatłoczony park w niedzielne popołudnie.
  • Odpowiedz
Przykre zdarzenie. Mnie też kiedyś dziabnal w lydke, ale trochę sprawę zbagatelizowalem. Szczęście, że nic z tego nie było. Swoja drogą, kto wyprowadza psy w kagancu? Nie zdarzyło mi się spotkać, chyba.
  • Odpowiedz
@enron: Zrobisz jak uważasz, ale wyobraź sobie, że następnym razem piesek rzuca się na dziecko. Pomyśl, czy byś wolał, żeby dziecko najadła się strachu bo je piesek staranuje czy żeby przez pieska zostało ugryzione - może nawet gorzej niż Ty.
  • Odpowiedz
@enron no tak, jakby dziecko #!$%@?ł... miły starszy pan, pies tez fajny, tylko te zęby...

Stary, co to za podejście, skoro pies potrafi tak #!$%@?ć byle biegającą osobę to znaczy że powinien mieć kaganiec. Nie ma tu pola do dyskusji.
  • Odpowiedz
  • 113
@Firel: @ladzik: #!$%@? bo nie pozywam właściciela psa? Serio, to nie jakiś patol, facet był pewnie bardziej posrany niż ja.
Jakie odszkodowanie? Ręki mi nie odgryzł...
  • Odpowiedz
  • 33
@enron tragedia się nie stała. W Polsce nie ma obowiązku wyprowadzania psa na smyczy + kaganiec. Wystarczy że będzie na smyczy. Był to zwykły przypadek. Dobrze zrobiłeś że nie zgłosiłes bo faktycznie ręki Ci nie odgryz. Co do Mirków piszących że jakby dziecko zaatakował to faktycznie wtedy możnaby zgłaszać. Miłego dnia mirku. L4 będzie ?
  • Odpowiedz