Aktywne Wpisy
marian-stefan +233
Nie wszyscy przeglądają główną (znalezisko: link ) więc wrzucę również tutaj. Ukr pobił przynajmniej dwóch Polaków w Katowicach. Nagrania załączyłem w komentarzach.
Jednego uderzył, gdy Polak nawet się nie bronił, a drugiego z partyzanta od tyłu, gdy zaatakowany szedł na przejściu dla pieszych. Po ataku, na końcu filmiku zaczepia kolejną losową osobę i pyta, czy jest z Polski. Na odpowiedź "nie" stwierdza "to zajebiście".
Może nagłaśniając sytuację uda się zidentyfikować ukraińskiego "gieroja"
Jednego uderzył, gdy Polak nawet się nie bronił, a drugiego z partyzanta od tyłu, gdy zaatakowany szedł na przejściu dla pieszych. Po ataku, na końcu filmiku zaczepia kolejną losową osobę i pyta, czy jest z Polski. Na odpowiedź "nie" stwierdza "to zajebiście".
Może nagłaśniając sytuację uda się zidentyfikować ukraińskiego "gieroja"
mickpl +1613
Zawołam do tego wpisu jak pojawi się info, że w miejscu Marywilskiej 44 powstanie nowoczesne osiedle XD
A tak będzie na 100%
#nieruchomosci #marywilska44 #warszawa
A tak będzie na 100%
#nieruchomosci #marywilska44 #warszawa
Byli świadomi,że kobieta została skrzywdzona, usłyszęli to, czy zgłosili służbom, polskim przede wszystkim? Nie, czekali...zdążyli zmontować film, który po dwóch dniach ujrzał dopiero światło dzienne (w tym przypadku dosłownie).
#magdazuk
Wystarczy raz obejrzeć ,przeskoki na filmie widoczne gołym okiem, "urwania"filmu, w kilku miejscach ,nie tylko skrócony czas nagrania oryginalnej videorozmowy .Moment najbardziej kontrowersyjny to ten ,gdy MŻ ma telefon w ręku przystawiony do prawego ucha,Markus przechyla wówczas telefon,by tego nie zauważyć,zasłania dodatkowo palcem ekran "swojego"telefonu, ale i tak ten "rozmyty" nieco obraz jes zauważalny...
Niewytłumaczalny logicznie jest też fakt, że pierwotne ,"oryginalne",a raczej pierwsze nagranie, było bez ostatniego
Potwierdziła również ze nagranie było badane przez ABW i nie doszukali się oni słów „zgwałcili mnie”. Tak wiec eksperci
Możesz dać namiar na tą grupę ? Ania założyła swoją, bo nie umiała wyjaśnić wątpliwości i pytań które padały na głównych
"Potwierdziła również ze nagranie było badane przez ABW i nie doszukali się oni słów „zgwałcili mnie”. Tak wiec
Sądząc po stylu, składni i treści nie wydaje mi się aby ktoś jej doradzal lub pisał za nią. Jest to pisane właśnie żywiołowo, spontanicznie. Takie jest moje odczucie.
Jakoś jej wierze, a
Z tymi słowami które słyszycie to tak jak z tą twarzą Iwony wieczorek na nagraniu które Lampart ostatnio wypuścił.
Mogłabyś zapodać namiar na grupę z której uciekła AC nie chcąc odpowiadać na pytania? Bo ciekawy jestem jakie były te pytania do niej i w jakiej formie zadawane. Będę wdzięczny.
Co do tego ze nie jest pewna itd to hm może właśnie po prostu nie jest pewna lub nie pamięta stad takie wrażenie.
Generalnie jest to moim zdaniem najpewniejsze źródło informacji jakie maja postronni obserwatorzy tej sprawy.
To jest dokładnie to co Jej zarzucają ludzie - prosi o pomoc internautów, ale jednocześnie we wszystkich mediach na nich narzeka i pisze jak bardzo ją każdy hejtuje, nie wyjaśnia wątpliwości w sposób zrozumiały i wiarygodny dla odbiorcy. Zwykle nie odnosi się do pytań o nieścisłości w przedstawianych koncepcjach scenariusza.
Ja wiem, że Polacy
To nie są zarzuty przypadkowe o złe pytania. To analiza zasadności danego zachowania w odniesieniu do sytuacji. Gdyby nie było wątpliwości, nie byłoby nakręcania.