Wpis z mikrobloga

@lajsta77: Napisałem: urodzić się. A nie wyemigrować i z---------ć po jakichś budowach, byle przeżyć. Normalnie od małego, dzieciństwo na takiej Florydzie, później na studia gdzie chcesz, a na emeryturę sobie wrócić.
  • Odpowiedz
@Aironic: w stanach to trzeba sie dobrze urodzic. co innego jak sie urodzisz jako bialy potomek klasy sredniej, a co innego jak twoi rodzice zajmowali sie glownie dealowaniem.
  • Odpowiedz
@fsfdjf: nie ma 6msc szarych dni jak w pl.Kazde wieksze miasto Orlando, Miami czy Tampa ma cos w sobie i na bank sie nidzic nie mozna.Jadlem tam najlepsze w swoim zyciu pomarancze prosto z drzewa.Cieplo okragly rok.Zajebista sprawa.
  • Odpowiedz
@Aironic na studia gdzie chcesz? To nie Polska. Tam biorą kredyty/ zbierają od narodzin dziecka by mogło iść na studia. A mieszkając w usa wątpię by ktoś wyjeżdżał z kraju na studia, gdy tam mają harvardy mit itd
  • Odpowiedz
@Aironic: A ja wiem. Byłem na Florydzie kiedyś. To nadal stany, i nadal podstawowe problemy z takimi rzeczami jak dojazd do sklepu. Wszystkie większe miasta są kompletnie puste w środku, nie ma w nich czegoś na kształt centrum.
Chociaż bagna są bardzo ładne.
  • Odpowiedz