Wpis z mikrobloga

zapytałem jak to mozliwe to powiedziała że przez pierwsze 4 miechy tylko pisali i dopiero potem sie spotkali, pewnie ją kałmuk grzmocił niemiłosiernie to nie było czasu ani tematów xD

@curiousboi: Ale że jak
  • Odpowiedz
@curiousboi: ale ja tego zdania nie rozumiem. Ty ją pytasz jak to możliwe, że on nie umiał tych rzeczy, ona ci odpowiada że pisali 4 miechy, więc stwierdzasz na tej podstawie że on ją grzmocił i przez te 4 miesiace nie gadali, tak?
  • Odpowiedz
przepisała na niego auto zeby było mniejsze ubezpiecenie

@curiousboi: cebulić też trzeba umieć. Nie musiała przepisywać całości, wystarczyło np. 5% udziału i już się robi tańsze OC a nadal jesteś właścicielem 95% pojazdu.
  • Odpowiedz
@curiousboi: ja kiedyś jak jeszcze pisywałem z mirabelkami to dość szybko się ośmielały i zaczynały być aż za bardzo szczere. niektóre się same spowiadały praktycznie. nic mnie tak nie zbliżyło do blackpilla jak różowe z wykopu. nie będę tu wchodził w szczegóły, ale no jest źle.
  • Odpowiedz
@siepan: Ciekawe czy podatek od darowizny osobie trzeciej zapłaciła od wartości samochodu. Imo już na tej podstawie oszczędność ubezpieczenia była zerowa.
  • Odpowiedz