Aktywne Wpisy

bober234 +486
Za namową pracownika banku założyłem lokatę dwuletnią, która inwestowała moje pieniądze w akcje spółki Alphabet. Lokata miała gwarantowany zysk 4,2%, a maksymalny 30%.
W dniu otwarcia akcje Alphabet kosztowały 130 dolarów, a w dniu zamknięcia już 246. Można więc powiedzieć, że spółka urosła o około 70%.
Jakie było moje zdziwienie, gdy w piątek lokata się zakończyła, a na moje konto trafiło… tylko 4,2%.
Poniżej wklejam odpowiedź pracownika banku .
Dziś przeczytałem regulamin
W dniu otwarcia akcje Alphabet kosztowały 130 dolarów, a w dniu zamknięcia już 246. Można więc powiedzieć, że spółka urosła o około 70%.
Jakie było moje zdziwienie, gdy w piątek lokata się zakończyła, a na moje konto trafiło… tylko 4,2%.
Poniżej wklejam odpowiedź pracownika banku .
Dziś przeczytałem regulamin
źródło: image_picker_9D95E293-32D9-4EC5-A6BF-0D0155F882EA-35986-00000D4F7B3DF5F8
Pobierz
InnyWymiar90 +193

Nie pamiętam, aby jakakolwiek inna gra tak bardzo mnie wciągnęła. Ten klimat i historia jest czymś, czego brakuje w mi w wielu dzisiejszych grach. Pomimo że mafia II ma siedem lat, to dalej jest bardzo grywalna, a jej grafika wcale się tak bardzo nie zestarzała- dalej wygląda bardzo ładnie.
Wszystkie dzisiejsze gry stawiają przede wszystkim na rozrywkę, a nie na historie. Dobrym przykładem mogłaby być trzecia cześć mafii, która poszła w stronę gta..I nie chcę tutaj jechać po dzisiejszych grach, bo jest wśród nich bardzo dużo perełek..Ale brakuje mi takiej gry, jak mafia II..Gry, która swoim klimatem i historią utkwiłaby w mojej głowie.
#gry #mafia2 #mafia3 #pcmasterrace #oswiadczenie
źródło: comment_UfhIfHd79svqbkPVJbMBByWNE2In9nYs.jpg
PobierzZ mojej wypowiedzi można wywnioskować, że stawiam przede wszystkim na fabułę oraz klimat...Ale nie ukrywajmy, mafia I w porównaniu do drugiej odsłony jest przestarzała i niegrywalna.
Komentarz usunięty przez autora