Aktywne Wpisy
Mam #pytanie do osob, które odnotowały spory wzrost zarobków w przeciągu paru lat (np. z 5k na 15-20k).
Czy zrobiło to z was szczęśliwszych ludzi? #praca #korposwiat #zarobki #rozwojosobisty #psychologia
Czy zrobiło to z was szczęśliwszych ludzi? #praca #korposwiat #zarobki #rozwojosobisty #psychologia
saakaszi +160
Ta jest dobra XD( ͡° ͜ʖ ͡°)
#neuropa #patodeweloperka #mieszkaniedeweloperskie #mieszkanie #polska #konfederacja #bekazkonfederacji #heheszki
#neuropa #patodeweloperka #mieszkaniedeweloperskie #mieszkanie #polska #konfederacja #bekazkonfederacji #heheszki
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
#fryzjer #modameska
Wg mnie 'sprawdzonego' za 20 zł i 'sprawdzonego' za 60 zł dzieli duża różnica. Ogarnięty fryzjer przynajmniej dobiera ci jako tako fryzurę do głowy i radzi ci co i jak potem.
Ale to tak jak z fachowcami od płytek... Zawsze znajdą się partacze za miliony monet jak również perełki, które ścinają za darmo. :)
Od dłuższego czasu chodzę do jednego fryzjera, z którym już się zakolegowałem, przeszliśmy z formy per "Pan" na "Ty", zawsze coś mi doradzi, weźmie poza kolejką(bo terminy już ma na 1-2 tyg na przód), nigdy nie wyszedłem niezadowolony od niego.
Zawsze mycie przed strzyżeniem, potem suszenie i jakaś pasta na włosy. Zawsze bierze 25zł za strzyżenie, ale zawsze 30zł mu zostawiam i wychodzę zadowolony.