Aktywne Wpisy

Szyszkalogin +16
#przegryw piza doktora edkera z pieczarkami
pokyw12 +39
#famemma #danielmagical to jest właśnie największą porażka polskiego internetu. Wystarczy być durniem z IQ na poziomie małpy i wygląd przydrożnego szona który ci #!$%@? Kolbe za 50zl przy drodze i jesteś gwiazda. Wystarczy nie mieć wstydu. Obrzydlistwo. Ferrari jeszcze razem z rodzicami sponsoruje tą idiotke. To już wolę te dwie więzienne małpy z zasadami dla przygłupów bo przynajmniej jakieś zasady maja. Niby wszystko spoko bo freak fighty i mam liberalne podejście do

@dyskotekowy__rabin: Nie wiem, ja w realu zawsze podchodzę, pytam czy moge się dosiąść i się przedstawiam, rozmowa dalej jakoś leci, jeśli nie jest zainteresowana to przepraszam i odchodzę, tyle. Dlatego też irytuje mnie podejście księżniczek z tindera "ja pierwsza nie napiszę, ale jeśli ty chcesz do mnie to musisz się wysilić", #!$%@? w takie
Ciekawe co by odpisała :-D
@ImaladamasamadalamI: nie dostrzegam żadnych niespójności, no chyba, że je wskażesz
Nie otwieraj spojlera - tylko dla mirków
może by się dowiedziała, jak się pisze słowa "dziękuję", "piszę", "poszukuję"
Ale z drugiej strony przy dobrym wyglądzie i tak będzie miała stado adoratorów, nawet gdyby napisała, że robi sobie okłady z gówna.