Aktywne Wpisy
MeptbB 0
#opony #samochody #motoryzacja
Witam :) otóż pytanie do tu obecnych bo nie znam się za bardzo. Założyłem wczoraj koła letnie i nigdy się nie przeglądałem specjalnie tym oponom ale wyglądają tak jak na zdjęciu. Opony są z 2013 rocznika robię rocznie może 5k kilometrów, bieżnika jest sporo tylko te spękania na obwodzie. Opony to Dunlop Sp Sport jedzą w BMW E60. Przechulają sezon czy śmietnik?
Witam :) otóż pytanie do tu obecnych bo nie znam się za bardzo. Założyłem wczoraj koła letnie i nigdy się nie przeglądałem specjalnie tym oponom ale wyglądają tak jak na zdjęciu. Opony są z 2013 rocznika robię rocznie może 5k kilometrów, bieżnika jest sporo tylko te spękania na obwodzie. Opony to Dunlop Sp Sport jedzą w BMW E60. Przechulają sezon czy śmietnik?
Kopytnik_1 +4
#przegryw #tinder #zwiazki #p0lka #rozowepaski #samotnosc #niebieskiepaski #badoo #dziewczynybeztabu #faceci #internet #facebook #blackpill
Przez całe popołudnie i wieczór nie opuszczał mnie dobry humor. Ładna, wiosenna pogoda, jutro wolne i wyjazd do innego miasta na weekend. Po pracy wpadłem do galerii, kupiłem parę ciuchów, które mi się podobały, potem powrót do mieszkania, szybki prysznic, a potem zajęcia taneczne, które mi się podobały. Wracając z zajęć z koleżanką, spotkałem przypadkowo inną koleżankę, której nie
Przez całe popołudnie i wieczór nie opuszczał mnie dobry humor. Ładna, wiosenna pogoda, jutro wolne i wyjazd do innego miasta na weekend. Po pracy wpadłem do galerii, kupiłem parę ciuchów, które mi się podobały, potem powrót do mieszkania, szybki prysznic, a potem zajęcia taneczne, które mi się podobały. Wracając z zajęć z koleżanką, spotkałem przypadkowo inną koleżankę, której nie
1.Twój chłopak chce z tobą zerwać ale ty nie chcesz
-daj mu dupy
2.Chcesz szybki awans w pracy
-daj dupy szefowi
3.Chcesz poderwać chłopaka
-daj mu dupy
4.Wiesz że przez swój czyn pokłóciłaś się z chłopakiem ale nie chcesz przepraszać
-daj mu dupy
5.Chcesz wpłynąć na decyzje chłopaka ale masz okres i nie możesz mu dać dupy
-zrób mu loda
5.Mąż nie chce ci dawać swojej wypłaty
-nie dawaj mu dupy, daj jak da wypłate
#logikarozowychpaskow #rozowepaski #zwiazki #theredpill #mgtow #niebieskiepaski
kobiety tak wlasnie podchodza do zwiazkow. daj, daj, daj, a najlepiej jakby ksiaze z bajki był i traktowal jak centrum wszechswiata, by sie czula wyjatkowa. same brak inicjatywy, brak empatii brak pomocy innym tylko wysmiewanie i jestes w tym najlepsza akurat. gratulacje
Bo cos latwego i za darmo jest o kant dupy rozbic. Pisałem, na zawolanie to moga miec sebixa albo #!$%@?. Ty za stowke mozesz mieć mlodziutka, ładną i wyszkolona. Kobiety nawet olewajac kwestie spoleczne nie moga bo 19-22 letnich facetow
@Lawrence_z_Arabii: #!$%@?, stary... zaimponowales mi teraz. Szkoda ze mi net nie dziala bo sobie zapisuje takie fragmenty.
Niby zielonka a
@Naxster: ja bym nie pogardzil latwa kobieta, ktora latwo by mnie pokochala i latwo by chciala uprawiac ze mna namietny seks kilka razy tygodniowo
nie ma az tylu zjebow, na zawolanie maja calkiem fajnych, przecietnych lub powyzej przecietnej. ale marzy im sie 8/10, alfa, to tych nie maja na zawolanie
W większości przypadków zwyczajnie mają na to ochotę, a bezmózgi z debilpilla dopisują do tego ideologię. ach, mężczyznom jak zwykle wydaje się, że świat się kręci wokół nich. Tak nie jest.
@biblee: xD na odwrot. to swiat sie krecil wokol babskiej dupy i babskich wymagan i babskich fochow, a mezczyzni #!$%@? na to bo sa idiotami. madrzy ida w mgotw i olewaja was sikiem prostym, fochajcie ile wlezie, swoim pantoflom ktorzy nad wami skaczą i robią co sobie zapragniecie, bo swiat sie kreci wokol was. ohh kobieta cud natury, jej
@Ambiwalentnik: A po co mam się dowiadywać? Ja to doskonale wiem. Ta pogarda wynika z kilku podstawowych rzeczy:
- z jakiegoś #!$%@?, czyli rzeczy która znacznie utrudnia wam, lub w skrajnych przypadkach nawet uniemożliwia, normalne funkcjonowanie w społeczeństwie, w tym tworzenie związków matrymonialnych
- z głupoty, polegającej na całkowitym niezrozumieniu potrzeb kobiet w relacjach damsko-męskich i tego skąd się one biorą, (często tą głupotę pogłębiacie
@Ambiwalentnik: doprawdy, co za szok ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Ambiwalentnik: nie, nie mają ( ͡° ͜ʖ ͡°) i na tym poprzestane.
A jak masz takie
@Lawrence_z_Arabii: głębokie, konkretne, caly wartościowy, inteligentny ty.
@Lawrence_z_Arabii: ticz mi maj master. powiedz mi ktora gownowiedza z
@Naxster: to czemu nie poprzestałeś? dowolny portal randkowy, nawet wykop, cokolwiek. przecietnych jest najwiecej a tam kobiety odrzucają next next netx next. zaden im nie pasuje. jest duza dysproporcja w wymaganiach kobiet i mezczyzn. kobiety wymagaja znacznie wiecej, a daja znacznie mniej od siebie i znacznie mniej zapewniaja mezczyznom.
@Ambiwalentnik: I co, mam się niby silić na akademicki język na stronie ze śmiesznymi obrazkami? Czy, co smieśniejsze, starać się nie urazić jakiegoś anonka z internetu strasznie pokrzywdzonego tym, że jakaś pańcia go nie kocha?
Zapomnij, pod tagiem #przegryw i #stulejacontent wystarczająco macie miziania się fiutkami, żebym jeszcze ja miał cię głaskać po główce.
Ta,
@Lawrence_z_Arabii: jak sie uwazasz za inteligentnego to tak, nie znizaj sie do poziomu smieszych obrazkow
@Lawrence_z_Arabii: ze niby kogo? myslisz ze jestes w stanie mnie obrazic? hehehehe
@Koci: niby dlaczego miałby szanowac jak całe życie ma na mnie #!$%@? i uznaje że jestem wpadką? jak chlała całe życie i mowila ze dzieci jej zycie zniszczyły, bo mogła ne mieć i by lepiej zyła? co to za matka? co ona mi dobrego dała w życiu oprocz kłamstw,manipulowania nami i robienia z siebie ofiary by uzyskiwac atencje? za co szanowac? bo ksiadz w kosciele
@Ambiwalentnik: akademicki język nie jest zrozumiały dla wszystkich, a każdy na wypoku wie co oznacza słowo "#!$%@?".
Po co mam cytować? Obaj wiemy, że mężczyzn się tam wybiela, a u kobiet pokazuje głównie negatywne cechy. Mój drogi, uwierz mi, że z redpillem miałem do czynienia i dlatego wiem jakie
@Lawrence_z_Arabii: ja nie wiem, ty tez chyba nie jesli nie potrafisz zdefiniowac
@Lawrence_z_Arabii: tego też nie wiem, pierwsze słysze. jest wiecej wpisow o kobietach dlatego ze jest to ruch tworzony dla mezczyzn przez mezczyzn, ale tez w sposob w ktory przekazuje jak wiele kobiety moga napaskudzic w
Mogą, owszem, glupiemu każdy może w życiu napaskudzić, nawet redpill.
@Ambiwalentnik: To ktoś cię zrobił w #!$%@?.
@trq: Za niewinność co warto podkreślić
@Ambiwalentnik: Ty mi wytykasz niskie IQ? XDDDDDDD to ty jesteś #!$%@? który prowadzi swoją wojnę na wypoku, szukając atencji niczym najgorsze atencjuszki.
XDDDDDDD gdyby redpill działał, to leczyłby ludzi ze #!$%@?, a jak widać po tobie, nie robi tego.
Każdy, kto nie jest #!$%@?ą, ma 17 lat?
@Ambiwalentnik: No tak, przecież ma was utwierdzać w #!$%@?, zapomniałem XDDDDDDD
#!$%@? wściekła, #!$%@? agresywna XDDDDDDD
@Ambiwalentnik: XDDDDDDD robienie takich prowokacji to też #!$%@?, nie wybronisz się "udawaniem" choć obaj wiemy, że nie udajesz
@Yolocaust:
Na szczęście(i trochę nieszczęście) w Polsce aby oskarżenie o gwałt zostało wzięte przez prokuraturę poważnie muszą być serio poważne przesłanki ku temu. Jeśli np Kobieta zaprosi do siebie faceta i napije się z nim alkoholu to sprawa jest z góry dla niej przegrana, a nawet i bez alkoholu trudno będzie jej cokolwiek udowodnić.
Komentarz usunięty przez autora
@krazben: ignorantem jest każdy, kto myśli, że redpill jest jakimś cudownym środkiem leczącym z iluzji na temat świata i społeczeństwa, podczas gdy na prawie każde kłamstwo prostowane, sam wprowadza swoje, bo redpillowcami zostają głównie rozgoryczeni faceci, którzy
@krazben: biały rycerz XDD
Ja po prostu patrzę na społeczeństwo z perspektywy socjologia i nie wartościuję zachowań pod względem moralnym.
Trzeba się z wieloma rzeczami pogodzić, zamiast się oburzać na naturę i udawać, że akurat nas ona nie dotyczy.
Już znacznie lepszy jest MGTOW, bo
@krazben: To jest oczywisty fakt, a nie białorycerstwo. Ja nie równoważę szali oburzenia, bo nie jestem wcale oburzony, tylko zwracam uwagę, że mężczyźni nie są wcale mniej prymitywni, a wręcz są z reguły bardziej, zważywszy na to, że im bardziej rozwinięte społeczeństwo tym rośnie
@krazben: XDDDDDDD
Nikt nie będzie tu zabierał głosu, bo wszyscy mają w was #!$%@?. Ja po prostu uświadamiam tych, co świadomości nie mają. Swoją drogą gdzie on pisał o "sorcie" kobiet? Ja tam widziałem ogólne stwierdzenie "kobiety".
Wytykanie wad tylko jednej płci zwieksza frustrację i
@krazben: odpuściłem sobie, gdy zacząłeś zaklamywać rzeczywistość i nazywać idiotyczne generalizacje na temat jednej z płci "wytykaniem wad gorszego sortu tej płci".
Nie ma sensu dyskutować, gdy będziesz sobie wymyślał dowody, zamiast brać je z rzeczywistości, bo wymyślonymi dowodami można udowodnić istnieje smoków i elfów.
Serio, jeśli to