Wpis z mikrobloga

Poradnik dla różowych jak skutecznie manipulować meżczyzną:

1.Twój chłopak chce z tobą zerwać ale ty nie chcesz
-daj mu dupy

2.Chcesz szybki awans w pracy
-daj dupy szefowi

3.Chcesz poderwać chłopaka
-daj mu dupy

4.Wiesz że przez swój czyn pokłóciłaś się z chłopakiem ale nie chcesz przepraszać
-daj mu dupy

5.Chcesz wpłynąć na decyzje chłopaka ale masz okres i nie możesz mu dać dupy
-zrób mu loda

5.Mąż nie chce ci dawać swojej wypłaty
-nie dawaj mu dupy, daj jak da wypłate

#logikarozowychpaskow #rozowepaski #zwiazki #theredpill #mgtow #niebieskiepaski
  • 95
@Ambiwalentnik nie podchodzicie do zwiazkow ze moze pomoge przegrowowi, moze mu bede wspolczuc, moze rozprawicze by mial troch frajdy w zyciu, tylko wokol was sie swiat musi krecic ty tak serio??? Az nie wiem jak to skomentowac.
@Koci: ale ty nie komentuj, bo jestes na to za głupia. i tak nic madrego do powiedzenia nie masz tylko hihihi haha + oceny i obrazy. do gimnazjum szoruj

kobiety tak wlasnie podchodza do zwiazkow. daj, daj, daj, a najlepiej jakby ksiaze z bajki był i traktowal jak centrum wszechswiata, by sie czula wyjatkowa. same brak inicjatywy, brak empatii brak pomocy innym tylko wysmiewanie i jestes w tym najlepsza akurat. gratulacje
a po co miałyby kobiety na roxe chodzic jak #!$%@? maja seks za darmo? wystawią dupę i się zleci stado. po co im jeszcze płacić za cos co maja praktycznie za nic?

Bo cos latwego i za darmo jest o kant dupy rozbic. Pisałem, na zawolanie to moga miec sebixa albo #!$%@?. Ty za stowke mozesz mieć mlodziutka, ładną i wyszkolona. Kobiety nawet olewajac kwestie spoleczne nie moga bo 19-22 letnich facetow
@Ambiwalentnik nie no serio, nie patrze juz na Ciebie, to za bardzo boli. Ale uwierz mi, widac ze masz jakies problemy. Zajmij sie tym, bo widac ze masz jakies spaczenie co do kobiet. To nie jest normalne. Albo cie jakas babka skrzywdziła, albo dzieciak jestes
No ale do tego trzeba reprezentować jakąś wartość, aby ofiarować ją za wartość którą ofiaruje kobieta, bo nie oszukujmy się, poniżanie samego siebie ofiarowują kobietom głównie ci, co nic innego do zaoferowania nie mają, a uważają, że strata godności to nie jest zbyt wysoka cena za seks, lub choćby jego namiastkę.

@Lawrence_z_Arabii: #!$%@?, stary... zaimponowales mi teraz. Szkoda ze mi net nie dziala bo sobie zapisuje takie fragmenty.

Niby zielonka a
Bo cos latwego i za darmo jest o kant dupy rozbic.

@Naxster: ja bym nie pogardzil latwa kobieta, ktora latwo by mnie pokochala i latwo by chciala uprawiac ze mna namietny seks kilka razy tygodniowo

Pisałem, na zawolanie to moga miec sebixa albo #!$%@?

nie ma az tylu zjebow, na zawolanie maja calkiem fajnych, przecietnych lub powyzej przecietnej. ale marzy im sie 8/10, alfa, to tych nie maja na zawolanie

Kobiety
@Koci: jak zwykle nic madrego nie wnioslas tylko jakies gowno oceny. odpowiem po twojemu. pewnie mialas uszkodzony mozg podczas plodu i dlatego jestes taka tępa. ty sie leczyc nie musisz, bo glupoty wyleczyc sie nie da. powiedziala dziecinna karynka co wiedziala. co wniosłaś do tej rozmowy? co wnioslas do mojego zycia? boli cie patrzenie to nie musisz sie udzielac.
@Allbis: czy ja wiem..... to wy z góry zakładacie, że kobiety sypiaja z mężczyzną tylko po to, aby osiągnąć jakiś cel.
W większości przypadków zwyczajnie mają na to ochotę, a bezmózgi z debilpilla dopisują do tego ideologię. ach, mężczyznom jak zwykle wydaje się, że świat się kręci wokół nich. Tak nie jest.
ch, mężczyznom jak zwykle wydaje się, że świat się kręci wokół nich

@biblee: xD na odwrot. to swiat sie krecil wokol babskiej dupy i babskich wymagan i babskich fochow, a mezczyzni #!$%@? na to bo sa idiotami. madrzy ida w mgotw i olewaja was sikiem prostym, fochajcie ile wlezie, swoim pantoflom ktorzy nad wami skaczą i robią co sobie zapragniecie, bo swiat sie kreci wokol was. ohh kobieta cud natury, jej
lepiej sie dowiedz skad ta pogarda,

@Ambiwalentnik: A po co mam się dowiadywać? Ja to doskonale wiem. Ta pogarda wynika z kilku podstawowych rzeczy:

- z jakiegoś #!$%@?, czyli rzeczy która znacznie utrudnia wam, lub w skrajnych przypadkach nawet uniemożliwia, normalne funkcjonowanie w społeczeństwie, w tym tworzenie związków matrymonialnych

- z głupoty, polegającej na całkowitym niezrozumieniu potrzeb kobiet w relacjach damsko-męskich i tego skąd się one biorą, (często tą głupotę pogłębiacie
ja bym nie pogardzil latwa kobieta, ktora latwo by mnie pokochala i latwo by chciala uprawiac ze mna namietny seks kilka razy tygodniowo

@Ambiwalentnik: doprawdy, co za szok ( ͡° ͜ʖ ͡°)

nie ma az tylu zjebow, na zawolanie maja calkiem fajnych, przecietnych lub powyzej przecietnej.

@Ambiwalentnik: nie, nie mają ( ͡° ͜ʖ ͡°) i na tym poprzestane.

A jak masz takie
- z jakiegoś #!$%@?

@Lawrence_z_Arabii: głębokie, konkretne, caly wartościowy, inteligentny ty.

- z głupoty, polegającej na całkowitym niezrozumieniu potrzeb kobiet w relacjach damsko-męskich i tego skąd się one biorą, (często tą głupotę pogłębiacie przyswajając gównowiedzę typu #redpill która to wiedza działa bardzo destrukcyjnie na człowieka bez znajomości chociaż podstaw psychologii, socjologii i że złym nastawieniem psychicznym, czym pogłębiacie swoje #!$%@?)

@Lawrence_z_Arabii: ticz mi maj master. powiedz mi ktora gownowiedza z
nie, nie mają ( ͡° ͜ʖ ͡°) i na tym poprzestane.

@Naxster: to czemu nie poprzestałeś? dowolny portal randkowy, nawet wykop, cokolwiek. przecietnych jest najwiecej a tam kobiety odrzucają next next netx next. zaden im nie pasuje. jest duza dysproporcja w wymaganiach kobiet i mezczyzn. kobiety wymagaja znacznie wiecej, a daja znacznie mniej od siebie i znacznie mniej zapewniaja mezczyznom.

a do milosci kobiety jak widac nie
@Ambiwalentnik To, ze cie jakas kobieta skrzywdziła, nie daje Ci prawa do obrażania wszystkich. Jad az scieka z Ciebie, wyluzuj chlopie i nie wrzucaj wszystkich do jednego wora. Chcesz to sie wyżal na anonimie. Chcesz pogadac, to napisz, ale nie pluj jadem, bo serio przykro sie to czyta.
@Koci: to nie czytaj, ktos cie zmusza? nikogo nie obrazilem tylko prawde o was mowie. po co mam sie zalic? co to da? a rozmowy sa fajne gdy ktos probuje nieudolnie argumentowac ze kobiety sa inne i jednak nie jestescie, jednak jestescie takie ze powinnyscie do miecza klekac i calowac rece pana. bo caly swiat zostal stworzony przez mezczyzn, a wy nic nie wnosiłyscie na przestrzeni wieków. praktycznie nic. wyjatki od
głębokie, konkretne, caly wartościowy, inteligentny ty.

@Ambiwalentnik: I co, mam się niby silić na akademicki język na stronie ze śmiesznymi obrazkami? Czy, co smieśniejsze, starać się nie urazić jakiegoś anonka z internetu strasznie pokrzywdzonego tym, że jakaś pańcia go nie kocha?

Zapomnij, pod tagiem #przegryw i #stulejacontent wystarczająco macie miziania się fiutkami, żebym jeszcze ja miał cię głaskać po główce.

powiedz mi ktora gownowiedza z red pill jest taka destruktywna?

Ta,
@Ambiwalentnik Brak mi slow. Nie wiem co ci kobiety zrobiły, ale jestes totalnie spaczony. Mam nadzieje, ze chociaz matke szanujesz. Masz spory problem z psychiką i nie mowie tego, zeby sie z ciebie nabijac. Pokazalam mezowi to co pisales, nie zacytuje jak cie nazwal. Zrob cos ze soba
I co, mam się niby silić na akademicki język na stronie ze śmiesznymi obrazkami?

@Lawrence_z_Arabii: jak sie uwazasz za inteligentnego to tak, nie znizaj sie do poziomu smieszych obrazkow

Czy, co smieśniejsze, starać się nie urazić

@Lawrence_z_Arabii: ze niby kogo? myslisz ze jestes w stanie mnie obrazic? hehehehe

Ta, która pokazuje kobiety jako prymitywne zwierzęta, a facetów jako wrażliwe i niewinne istoty wyższe, co ma na celu robienie sobie dobrze
Mam nadzieje, ze chociaz matke szanujesz

@Koci: niby dlaczego miałby szanowac jak całe życie ma na mnie #!$%@? i uznaje że jestem wpadką? jak chlała całe życie i mowila ze dzieci jej zycie zniszczyły, bo mogła ne mieć i by lepiej zyła? co to za matka? co ona mi dobrego dała w życiu oprocz kłamstw,manipulowania nami i robienia z siebie ofiary by uzyskiwac atencje? za co szanowac? bo ksiadz w kosciele
@Ambiwalentnik Chlopie to ty obrazasz, co ja mam ci powiedziec, jak kilka osob ci mowi ze pitolisz, a ty dalej swoje. A co do matki, to skad mialam wiedziec? Ona czasem nie jest powodem twoich problemow? Nie tylko ty masz depresje, zmien leki, idz na terapie, zrob cos, bo az bije od ciebie agresja. Szkoda twojgo zycia
@Koci: to nie agresja tylko żal i pustka. a to ze kilka osob bedzie mowic ze pitole to znaczy ze co, wiekszosc jak sie zbierze to ma miec racje przeciw jednemu? bo sa w wiekszosci to z automatu sa madrzejsi? tak to tylko w tej waszej smiesznej demokracji jest gdzie rzadzi wiekszosc, glupia wiekszosc, nie znajaca sie na polityce, a nie argumenty. tak samo jak normiki na kobietach mimo ze ani
jak sie uwazasz za inteligentnego to tak, nie znizaj sie do poziomu smieszych obrazkow

@Ambiwalentnik: akademicki język nie jest zrozumiały dla wszystkich, a każdy na wypoku wie co oznacza słowo "#!$%@?".

zacytuj, a nie powielasz jakieś gównoprawdy z dupy

Po co mam cytować? Obaj wiemy, że mężczyzn się tam wybiela, a u kobiet pokazuje głównie negatywne cechy. Mój drogi, uwierz mi, że z redpillem miałem do czynienia i dlatego wiem jakie
a każdy na wypoku wie co oznacza słowo "#!$%@?".

@Lawrence_z_Arabii: ja nie wiem, ty tez chyba nie jesli nie potrafisz zdefiniowac

Obaj wiemy, że mężczyzn się tam wybiela, a u kobiet pokazuje głównie negatywne cechy

@Lawrence_z_Arabii: tego też nie wiem, pierwsze słysze. jest wiecej wpisow o kobietach dlatego ze jest to ruch tworzony dla mezczyzn przez mezczyzn, ale tez w sposob w ktory przekazuje jak wiele kobiety moga napaskudzic w
dlatego ze jest to ruch tworzony dla mezczyzn przez mezczyzn, ale tez w sposob w ktory przekazuje jak wiele kobiety moga napaskudzic w zyciu jesli jest sie głupim

Mogą, owszem, glupiemu każdy może w życiu napaskudzić, nawet redpill.

a ja slyszalem ze meskim sie jest albo nie jest. tak jak samcem alfa

@Ambiwalentnik: To ktoś cię zrobił w #!$%@?.

wiec co za psychika? jak ja rozwijac? chyba nie na kozetce u
@Lawrence_z_Arabii: mogę tylko dopisać że masz zbyt niskie iq żeby zrozumieć o czym piszę, dlatego skaczesz po tematach niezwiązanych ze zrodlem. jesteś "męski", to napewno. męscy mają niskie iq jak to przeczytałem na red pill. i jestes tego idealnym przykładem. ja o niebie, ty o chlebie i #!$%@? pod tezę, zupełnie jak głupie baby na targu. to jest twoj poziom. siedzisz na portalu ze smiesznymi obrazkami bo masz tak dużą moc
mogę tylko dopisać że masz zbyt niskie iq żeby zrozumieć o czym piszę,

@Ambiwalentnik: Ty mi wytykasz niskie IQ? XDDDDDDD to ty jesteś #!$%@? który prowadzi swoją wojnę na wypoku, szukając atencji niczym najgorsze atencjuszki.

męscy mają niskie iq jak to przeczytałem na red pill.

XDDDDDDD gdyby redpill działał, to leczyłby ludzi ze #!$%@?, a jak widać po tobie, nie robi tego.

zamiast wlasnie sie ruchac z panienkami i bduowac dom
@Lawrence_z_Arabii: 17 latku mozesz juz isc zadanie odrabiac, bo niczego nie wnosisz do tej dyskusji tylko dalsze banialuki. red pill ma leczyc buhahah. znawca red pill sie znalazł i to OD SRODKA!!! a wie tyle co zje, choc pewnie chuderlak. z reszta co ty widzisz, co leczy ,a co nie i kim jestem. moze tylko udawałem dla atencji i sprowokowania kogos z nizszym iq? nigdy nie wiesz. tak jak nie znasz
17 latku mozesz juz isc zadanie odrabiac, bo niczego nie wnosisz do tej dyskusji tylko dalsze banialuki

Każdy, kto nie jest #!$%@?ą, ma 17 lat?

red pill ma leczyc buhahah.

@Ambiwalentnik: No tak, przecież ma was utwierdzać w #!$%@?, zapomniałem XDDDDDDD

no nie tweoja bajka ruchanie z panienkami, wiec idz obciagnij chlopakowi. cos tak czulem ze taka zawzietosc moze miec tylko ktos z damskim usposobieniem xD

#!$%@? wściekła, #!$%@? agresywna XDDDDDDD
Pobierz
źródło: comment_4JHgaTJlf1PQJA5ApMVV8MJBczPcCxEn.jpg
Poradnik dla różowych jak zniszczyć faceta:

1. Oskarż go o gwałt

Gotowe, facet ma zniszczone życie.

@Yolocaust:
Na szczęście(i trochę nieszczęście) w Polsce aby oskarżenie o gwałt zostało wzięte przez prokuraturę poważnie muszą być serio poważne przesłanki ku temu. Jeśli np Kobieta zaprosi do siebie faceta i napije się z nim alkoholu to sprawa jest z góry dla niej przegrana, a nawet i bez alkoholu trudno będzie jej cokolwiek udowodnić.
ignorantów jak @Lawrence_z_Arabii którzy ulegają efektowi krugera dunninga i sprowadzają redpill do bezkontekstowej narracji, którzy zapominają że jego główną wartością jest naruszenie kruchych fundamentów postrzegania - zaledwie punkt zaczepienia do "budowy" czegoś rzeczywiście działającego

@krazben: ignorantem jest każdy, kto myśli, że redpill jest jakimś cudownym środkiem leczącym z iluzji na temat świata i społeczeństwa, podczas gdy na prawie każde kłamstwo prostowane, sam wprowadza swoje, bo redpillowcami zostają głównie rozgoryczeni faceci, którzy
@krazben: uj z nim, mało inteligentny koleś który mysli ze pozjadał wszystkie rozumy. ani nic o red pill nie wie, a jeszcze wmawia że coś powiedziałem, czego nie powiedziałem i dowolnie #!$%@? sobie interpretacją kontekstu moich wypowiedzi. w marketingu powinien pracowac i fake news to by sie dorobił. szkoda tylko ze na robienie wody z mozgu ludziom, a nie wnoszeniu treści. red pill ma zderzyc z rzeczywistoscia, tak naprawde kazdy to
w redpill każdy zbiera należne zasługi, jeśli nadal masz odruchy białego rycerza, to pewnie przymykasz oko na męski kontekst, a przecież każdy beta orbiter zbiera równo...

@krazben: biały rycerz XDD

Ja po prostu patrzę na społeczeństwo z perspektywy socjologia i nie wartościuję zachowań pod względem moralnym.

Trzeba się z wieloma rzeczami pogodzić, zamiast się oburzać na naturę i udawać, że akurat nas ona nie dotyczy.

Już znacznie lepszy jest MGTOW, bo
kiedy używasz argumentu typu "mężczyźni lecą na dupy", przybierasz postawę białego rycerza, który czuje wezwanie by równoważyć szalę "oburzenia", nie ma znaczenia czy nazywasz to "perspektywą socjologa"

@krazben: To jest oczywisty fakt, a nie białorycerstwo. Ja nie równoważę szali oburzenia, bo nie jestem wcale oburzony, tylko zwracam uwagę, że mężczyźni nie są wcale mniej prymitywni, a wręcz są z reguły bardziej, zważywszy na to, że im bardziej rozwinięte społeczeństwo tym rośnie
przypominasz że istnieje gorszy sort mężczyzn, w obliczu krytyki gorszego sortu kobiet - niezaprzeczalnie jesteś ich białym rycerzem, który wyręcza je wtedy kiedy powinny zabrać głos

@krazben: XDDDDDDD

Nikt nie będzie tu zabierał głosu, bo wszyscy mają w was #!$%@?. Ja po prostu uświadamiam tych, co świadomości nie mają. Swoją drogą gdzie on pisał o "sorcie" kobiet? Ja tam widziałem ogólne stwierdzenie "kobiety".

Wytykanie wad tylko jednej płci zwieksza frustrację i
liczyłem na konstruktywną wymianę poglądów, że będziemy posługiwać się logiką, nie subiektywną błazenadą, jednak zgodnie z przewidywaniami, nie jesteś dla mnie godnym przeciwnikiem

@krazben: odpuściłem sobie, gdy zacząłeś zaklamywać rzeczywistość i nazywać idiotyczne generalizacje na temat jednej z płci "wytykaniem wad gorszego sortu tej płci".

Nie ma sensu dyskutować, gdy będziesz sobie wymyślał dowody, zamiast brać je z rzeczywistości, bo wymyślonymi dowodami można udowodnić istnieje smoków i elfów.

Serio, jeśli to