Wpis z mikrobloga

@lewa_reka_sorosa: Zrozum człowieku, że nikt poważny nie projektuje takiego auta na potrzeby polaka cebulaka tylko człowieka który pójdzie do salonu, kupi nowe i po max. 5 latach kupi sobie kolejne, a nie będzie tłukł się szrotem bo wydał na nie 10 lat temu oszczędności życia.
  • Odpowiedz
@lewa_reka_sorosa nie słyszałeś żeby ktoś zgłaszał z ac uszkodzoną lampę? Dość popularny proceder. Ja mam lampy pure led czy jakoś tak. Jak się zepsuje to zgłaszam z ac. A wcześniej p----------e w nią młotkiem.
  • Odpowiedz
@littleblizz ale
@lewa_reka_sorosa ma racje, dobrego znajomego znajomy pracowal ( nie wiem czy dalej pracuje) w aso audi w salonie ktoryms i mowil ze tam siedzi caly sztab ludzi w niemczech od tego zeby cos co jest malo znaczace np. Jakas lampka czy reflektor s---------o sie zaraz po skonczonym okresie gwarancji i zeby dalo sie to naprawic tylko w aso, no i oczywiscie zeby kosztowalo duzo... bo wiadomo jakby jebnelo
  • Odpowiedz
@wiorekogorek: A mnie się nie podoba, tzn podoba, ale na jednym aucie. Obecnie praktycznie każde nowe auto jest projektowane całe na ten sam wzór - pozioma kreska. Serio wszędzie te światła (tył i przód) od nowego Tiguana, przez Meganke po Volvo czy Audi - bleh! Idzie już tym rzygnąć, każde auto takie same, dawniej każdy pojazd był wyjątkowy, dziś nawet modele danej firmy są identyczne a różnią się tylko długością
  • Odpowiedz