Wpis z mikrobloga

nie wiem co w tym śmiesznego, ja kupuje auto na 10 lat i zastanawiam się czy zwykłe halogeny czy full ledy bo koszty mogą być spore, co w tym polskiego?

@lewa_reka_sorosa: to znaczy tylko tyle, że kupujesz samochód na który Cię nie stać

ma racje, dobrego znajomego znajomy pracowal ( nie wiem czy dalej pracuje) w aso audi w salonie ktoryms i mowil ze tam siedzi caly sztab ludzi w niemczech
  • Odpowiedz
@lewa_reka_sorosa: porównaj sobie samochody w Polsce i Niemczech (klasy). W Niemczech masz pełno małych miejskich wozidel (klasa A i B) na które w Polsce mało kto by spojrzał.

W Polsce samochodów to "inwestycja", na zachodzie narzędzie.
  • Odpowiedz
@megawatt przeciez to od lat jest i bedzie dalej... i nie dotyczy tylko samochodow ale tez sprzetu rtv i agd, siedza sztaby ludzi i mysla co tu zrobic zeby sie s---------o po gwarancji... niedawno komisja europejska to zauwazyla ale i tak nic z tym nie zrobili...
  • Odpowiedz
@wiorekogorek: Skoro już poruszyliście ten temat, czesto widę jak jedża nowe auta ze śiwiatłami led nocą i gdy właczą kierunkowskaz to nie świeci się światło drogowe, tylko migacz na pomarańczowo. Jak to wygląda z punktu widzenia kierowcy? Czy jadąc nocą z kierunokowskazem miałbym oseitloną połowę drogi na pomarańczowo i tylko gdy kierunkowskaz miga?
  • Odpowiedz