Aktywne Wpisy
sildenafil +141
To jest pani Dominika, radna Koalicji Obywatelskiej ze Szczecina. Pani Dominika lubi publikować wizerunki i dane osobowe mężczyzn pomówionych o pedofilię przez wściekłe plażowe grażyny. Oskarżony publicznie mężczyzna popełnił samobójstwo. Zapamiętaj twarz pani Dominiki:
#falszyweoskarzenie #pieklomezczyzn #dyskryminacjamezczyzn #bekazlewactwa #lewackalogika #polityka
#falszyweoskarzenie #pieklomezczyzn #dyskryminacjamezczyzn #bekazlewactwa #lewackalogika #polityka
Dziś, po raz pierwszy w swojej karierze zawodowej muszę kogoś zwolnić. Cholernie się stresuję, bo mam przeczucie, że pracownik nie przyjmie tego zbyt dobrze, będzie afera i ja też nie zdołam zachować spokoju ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Poradźcie coś kolegowie.
#pracbaza #gorzkiezale
Komentarz usunięty przez autora
Właśnie po to, by się nie obawiać, że się "będziesz kłócić", to nie pozwalaj na rozwinięcie jakiejkolwiek rozmowy.
Wzywasz tylko pracownika w pewnej sprawie, mówisz że musicie zerwać z nim umowę. Jeżeli jest chamski mówisz rzecz w stylu, że Ty już powiedziałaś ostatnie słowo i jeżeli ma zastrzeżenia to niech kieruje to na drogę sądową i Ty nie musisz się tłumaczyć dlaczego.
Wchodzenie w rozmówki z wywalanym pracownikiem jest
@Zgagulec: @Pucio-pucio_96: Ok, już łapię ( ಠ_ಠ)
Komentarz usunięty przez autora
@endeavour: czemu?
@niko444: to juz patologia. mazak warty 2 zlote. kek. mam nadzieje ze upadli albo upadaja.