Aktywne Wpisy
Mirki co sądzicie o komunikacie #steam w związku z systemem operacyjnym? Wyświetla mi się, że za jakiś czas utracę dostęp do Steama, a co za tym idzie wszystkich kupionych gier. Czy jeśli chodzi o prawo konsumenckie to takie coś jest w ogóle dozwolone? Nie zamierzam zmieniać systemu operacyjnego. Stracę gry za które zapłaciłam. Czy Steam nie powinien w takich przypadkach zwrócić pieniędzy?
#prawo #internet #komputery #gry #pcmasterrace #windows
#prawo #internet #komputery #gry #pcmasterrace #windows
BELM0ND0 +523
Ten to jest dobry xD bezczelny typ, bez skrupułów, kłamca xD Raków zdobywa mistrza i cyk wizyta na stadionie w Częstochowie xD Pierwsza i ostania zapewne xD #!$%@? się dołożył do sukcesu, ale kazda okazja jest dobra, żeby się podłączyc i farmazony pocisnąć, żeby było co w wiadomościach puścić xD #!$%@? nikim tak nie gardzę jak nim
#mecz #ekstraklasa #bekazpisu
#mecz #ekstraklasa #bekazpisu
Dziś, po raz pierwszy w swojej karierze zawodowej muszę kogoś zwolnić. Cholernie się stresuję, bo mam przeczucie, że pracownik nie przyjmie tego zbyt dobrze, będzie afera i ja też nie zdołam zachować spokoju ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Poradźcie coś kolegowie.
#pracbaza #gorzkiezale
powodzenia :)
-Zaprosiłam cię na rozmowę bo właśnie zwolniło się stanowisko w naszej firmie.
-Jakie?
-Twoje. #!$%@?. (✌ ゚ ∀ ゚)☞
@GrumpyTheCat: i właśnie dlatego kobiety nie powinny piastować żadnych stanowisk managerskich.
@fegwegw: obowiązkowe xkcd
@Primusek: @GrumpyTheCat:
W sumie najpierw zwolnienie a później gała to przynajmniej nie mógłby oskarżyć o wykorzystywanie stanowiska służbowego do molestowania xD
Ochrona interweniowała, jeszcze na pożegnanie
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
Właśnie po to, by się nie obawiać, że się "będziesz kłócić", to nie pozwalaj na rozwinięcie jakiejkolwiek rozmowy.
Wzywasz tylko pracownika w pewnej sprawie, mówisz że musicie zerwać z nim umowę. Jeżeli jest chamski mówisz rzecz w stylu, że Ty już powiedziałaś ostatnie słowo i jeżeli ma zastrzeżenia to niech kieruje to na drogę sądową i Ty nie musisz się tłumaczyć dlaczego.
Wchodzenie w rozmówki z wywalanym pracownikiem jest