Aktywne Wpisy

Okaz_prawilnosci +602
źródło: 1000063425
Pobierz
Rad-X +36
U was też ludzie w robocie nie potrafią się powstrzymać od jedzenia mięsa w piątek na obiad?
Co trzeba mieć w głowie aby nie być w stanie w ten jeden dzień w tygodniu odpuścić?
#pracbaza #korposwiat
Co trzeba mieć w głowie aby nie być w stanie w ten jeden dzień w tygodniu odpuścić?
#pracbaza #korposwiat

Znalezisko
Linki do gry
Google Play
Amazon Android
Wersja przeglądarkowa Kongregate
Zapraszam do Obserowania #donislawdev oraz:
Facebook
Twitter
Moje Inne Gry
#gamedev #programowanie #chwalesie #android #gryandroid
źródło: comment_VRhChcZJWu9o08xK53V48xNpOdPhiZnt.jpg
PobierzŻyczę miłego kodzenia
Witam Pana, ja bym z chęcią wydawał na inne platformy (IOS) i nie tylko, niestety, problemem jest gotówka, a właściwie jej brak, wszystkie rzeczy potrzebne do gry, kupuję za własne pieniądze, niestety na ten moment (3 gry), zarobiłem 0zł.
Niestety IOS jest po za moim zasięgiem finansowym, choć moja gra jest w 100% kompatybilna z IOSem.
Pozdrawiam Pana i życzę miłego dnia, miłego wieczoru :-}
Przydałby się tutorial - zagrałem, ale kompletnie nie wiem o co w grze chodzi. Dlaczego na kolesia leci patyk? Jak się walczy? Co, gdzie, jak, dlaczego? :)
Poza tym uzbierałem $300 i nie mogę kupić drugiej broni. Przydałaby się jakaś informacja dlaczego nie mogę tego zrobić (albo - naprawić, jeżeli to błąd).
Witam Pana, dziękuje.
Tutorial - ostatnio jak dodałem okienko z informacją, jak grać (inna gierka), to ludzie narzekali, tak więc nie zdecydowałem się na poradnik, choć sam jestem za poradnikiem, Sama gra nie ma fabuły (w porównaniu do dwóch poprzednich), ot walczymy i mamy pokonać michaił Von Białkowa :-}
Jeśli chodzi o bronię, to chciałem dodać ikonkę kłódki, ale niestety nie miałem ikonki kłódki.
Pozdrawiam Pana i życzę miłego
@DonislawDev: Niby na co narzekali?
Tu w ogóle nie wiadomo o co chodzi.
Jakieś latające patyczki, jakaś tarcza i uj wie po co.
Dopiero po jakimś czasie ogarnąłem, że zadać obrażenia da się dopiero po dodaniu punktów do ataki, bo na początku jest 0.
W ogóle nie czytelna.
Witam Pana, w dzisiejszej aktualizacji to poprawię + naprawię parę rzeczy. Bardzo przepraszam za nieczytelność gry.
Pozdrawiam Pana i życzę miłego dnia.