Wpis z mikrobloga

@CigarettesAfterSex a i jeszcze mogę się założyć że te ich gadanie "yyyy nie damy ci więcej bo nie mamy jak obliczyć" to była taka gadka szmatka i po prostu od samego początku nie mieli zamiaru ci nic dorzucać bo mają w dupie pracowników i w ogóle ich nie szanują więc ruchają na hajs. Przepraszam za słownictwo ale aż mnie nosić zaczyna gdy słyszę co te januszowe planktony o--------ą xD
  • Odpowiedz
@CigarettesAfterSex: Trochę z innej beczki. Rozwala mnie coś takiego - zatrudnienie mają ludzie, którzy zatrzymali się w rozwoju jakieś 30 lat temu (brak umiejętności obsługi komputera, pewnie też żadnego języka obcego etc.) kontra oferty pracy na wszelkiej maści młodszych specjalistów z wymaganiami w stylu: 2 języki obce, umiejętność obsługi komputera, biegła znajomość Office, oraz standardów ISO over 9000, PKO, WC, ZOO, PKP etc. Ale to młodzi są wybredni i roszczeniowi,
  • Odpowiedz
  • 0
@michaml9995 miałem przejrzeć tylko gorące i usiąść sobie wieczorem w domu żeby skończyć robotę. Po Twoim komentarzu stwierdziłem, że p------e. Dziękuję Pan Michał
  • Odpowiedz
@CigarettesAfterSex skoro nie chcą płacić, to pracuj teraz dwa tygodnie po 6h i się wyrówna.
A jeśli będą coś plumkać to powiedz, że bezpłatne nadgodziny na pewno będą obiektem zainteresowania inspekcji pracy.
  • Odpowiedz
  • 1
@Lisowczyk jeszcze bardziej w---------y są ludzie pokroju Januszy śmieszków jak np. u mnie.

kolego uśmiechnij sie, przecież w pracy jesteś

Gardzę
  • Odpowiedz