Aktywne Wpisy
wysokiewiczplum +172
1987 rok - 6310 studentów lekarskiego zaczyna 1 rok, za tego biednego PRLu
1994 - 2000 - tu średnia zaczynających wynosi ledwie 2070
2003 - 2012 - średnia to 3130, w roku 2004 limit to było ledwie 2240 miejsc
Lekarze nie są nadludźmi. Sekretem ich wynagrodzeń nie jest ani poziom studiów, ani rzekoma odpowiedzialność, ani też charakter pracy. Źródłem przepychu, pazerności i wszelkich patologii w ochronie zdrowia są skandalicznie niskie limity przyjęć na studia obowiązujące
1994 - 2000 - tu średnia zaczynających wynosi ledwie 2070
2003 - 2012 - średnia to 3130, w roku 2004 limit to było ledwie 2240 miejsc
Lekarze nie są nadludźmi. Sekretem ich wynagrodzeń nie jest ani poziom studiów, ani rzekoma odpowiedzialność, ani też charakter pracy. Źródłem przepychu, pazerności i wszelkich patologii w ochronie zdrowia są skandalicznie niskie limity przyjęć na studia obowiązujące

Larsberg +22
Redaktorzyna namawia by zostać niewolnikiem systemu xD ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#antynatalizm #demografia #dzieci #polska #pieklomezczyzn #rakcontent
#antynatalizm #demografia #dzieci #polska #pieklomezczyzn #rakcontent

Komentarz usunięty przez moderatora
Nie pojmuję ludzi narzucających innym swój styl. Wiem że pasta, ale pełno takich geniuszy jest. Gdyby mną jakiś cwaniaczek chciał tak decydować to szybko byśmy znajomość zakończyli.
No i? Nie wiedziałem, że to pasta i nie zauważyłem tagu. Wyobraź sobie że nie każdy zna każdą pastę tak jak ty i nie każdy spędza w Internecie tyle czasu co ty, żeby za każdym razem poznać co jest pastą a co nie.
Następny co tego nie rozumie w 2017 roku
O moja pasta. Zastanawiam się właśnie czy plusowanie tego nie będzie miało formy lizania sobie jajek ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jak będę miał
@pwone: Można próbować, a nie zmuszać.