Wpis z mikrobloga

@rbck: czy ty się właśnie chwalisz tym, że dowaliłeś się do dziewczyny o to, że do ciebie zagadała?
Może nie było to jakieś ambitne rozpoczęcie, ale z was dwojga to akurat ty jesteś większą księżniczką.

• Odpowiedz
@rbck: największym rakiem ze wszystkich możliwych jest odpowiadanie nawet na ";)" lub na przytiwanie znakiem zapytania. Ale mnie to #!$%@?. Od razu widzę zmanierowaną księżniczkę, która nie zniża się nawet do poziomu otwarcia gęby tylko podnosi pogardliwie brwi do góry robiąc takie "kooo?" xD No tylko w tym przypadku akurat ty tak robisz. Ale spotkałem się kilka razy z tym, że pisałem przykładowe "Hej" a laska odpisuje "?". Od razu bym
  • Odpowiedz
via Android
  • 9
@rbck: czy ty się właśnie chwalisz tym, że dowaliłeś się do dziewczyny o to, że do ciebie zagadała?

Może nie było to jakieś ambitne rozpoczęcie, ale z was dwojga to akurat ty jesteś większą księżniczką.

nie chodzi o to że zagadała tylko jak. #!$%@? wysłać minke i #!$%@?, niech odpisze i zabawia mnie. Nawet samo hej byłoby w porządku ale nie, muszę chwytac się każdej napotkanej BO ZAGADAŁA XD
  • Odpowiedz
via Android
  • 7
@60sekundimorze: Podejrzewam że OP ma problem z tym, że na tinderze są hordy dziewczyn z opisami "nie zaczynaj rozmowy od :)/czesc/co tam/co slychać/i milion innych rzecz" i same jak zaczynają to właśnie tak ;p

w końcu ktoś
  • Odpowiedz