Aktywne Wpisy

StaraJawka +186
Ej wiecie co, pamiętam internet bez trolli.
Pamiętam yt bez reklam, pamiętam aqq gg nk i instagrama tylko po to żeby mieć kody do bety bad company 2. Pamiętam pc z przyciskiem turbo, atari, game boya którego brałem na wyjazd na grzyby z rodzicami.
Dni spędzone na naprawianiu komarka.
Pamiętam game spy i setki godzin w mohaa.
Kiedyś każdy wstydził się pokazać swój dziub w internecie a dzisiaj co drugi chce być
Pamiętam yt bez reklam, pamiętam aqq gg nk i instagrama tylko po to żeby mieć kody do bety bad company 2. Pamiętam pc z przyciskiem turbo, atari, game boya którego brałem na wyjazd na grzyby z rodzicami.
Dni spędzone na naprawianiu komarka.
Pamiętam game spy i setki godzin w mohaa.
Kiedyś każdy wstydził się pokazać swój dziub w internecie a dzisiaj co drugi chce być
ziomus13 +142
Wczoraj córa 7lvl chciała siedzieć w domu. Wyciągnąłem ją siłą na spacer, razem z 0,5 rocznym latoroslem. Bez żony, bo zabrała się za porządki. Zabrałem ją najpierw do lasu, gdzie widziała sarny i mnóstwo ślimaków. Później na łąkę, gdzie ogladala sobie krowy. Na koniec na stację i pojechaliśmy sobie pociągiem. Połaziliśmy po mieście i po 1h pociągiem powrotnym wróciliśmy. Całość trwała 3,5h. Córa stwierdziła że to był cudownie spędzony czas. Nie sądziła,

Ale nie wiem napewno, istnieje tez szansa, ze to jest niemozliwe
@wyjde_z_przegrywu: >a prawda jest taka, ze bedac rozowy nie musialby robic by nic. Jego niesmialosc by jeszcze odbierana byla jako zaleta...
To sa swiete slowa, ale
Ale ja nie siedze biernie w domu, ja w domu robie to co lubie najbardziej. A zeby pracowac nad soba jak mowilas to bym musial chyba cale weekendy spedzac wsrod ludzi i jeszcze moze byc brak efektow
@LeVentLeCri: xD.
Ja tam lubie czytac wpisy glownie ludzi podobnych do mnie, ja tamtemu uzytkownikowi czesto przyznaje racje, choc tez nie zawsze.
@wyjde_z_przegrywu: Brawo, tak trzymaj! ale dopieczesz tym wszystkim babkom, geniuszu zła.
Co więcej, można sobie zadać jaka jest skala problemu, jeżeli powstają punkty, w którym można nie tyle skorzystać z usług prostytutki, co poprzytulać się z dziewczyną za całkiem sporą opłatą. Jakby każdy zaczął coś robić ze swoimi problemami z płcią przeciwną, to i tak bylibyśmy
Rozumiem, że "różowy" uosabia wszystkie kobiety świata?
@Silvervend: okej, ale ci dwaj panowie (Ubotek, wyjde z przegrywu) sami twierdzą, że chcieliby kogoś mieć. Nie chcą za to zrobić nic w tym kierunku. Jak dla mnie to nie ma wiele wspólnego z niezależnością, a raczej z niepodjęciem jakiejkolwiek próby, żeby coś w swoim życiu zmienić na lepsze. Co kto lubi.
@benethor: no cóż, dla niektórych bycie samemu jest lepszą opcją. Szkoda, ze masz same negatywne doświadczenia.
@Ubotek: dlatego, że z tego, co wczoraj popisaliśmy wywnioskowałam, że masz chęć coś zmienić. To już coś. Podejmujesz jakieś próby, więc nie zdajesz się tylko na los. Nie poddajesz się też tak całkiem. Nie okazujesz aż takiej
Co mam zrobić by zmienić życie na lepsze? By nie było tylko pasmem cierpień?