Aktywne Wpisy
askey +209
Zostalem okradziony metoda na blika - ktos wlamal sie na konto czlonka rodziny i poprosil o kod. Sytuacja, ktorych bylo setki, wiec nie wzbudzila zadnych podejrzen. Moja glupota, moja strata.
Ale co o--------a policja to ja nawet nie xD
1. Zadzwonilem do banku - pytam czy jest mozliwosc zatrzymania/anulowania transakcji bo to kradziez.
- Oo prosze pana, jakie anulowanie, blik to platnosc natychmiastowa, nie ma takiej opcji
- To prosze mi podac jakies id tej transakcji
Ale co o--------a policja to ja nawet nie xD
1. Zadzwonilem do banku - pytam czy jest mozliwosc zatrzymania/anulowania transakcji bo to kradziez.
- Oo prosze pana, jakie anulowanie, blik to platnosc natychmiastowa, nie ma takiej opcji
- To prosze mi podac jakies id tej transakcji

mam_spanko +268
źródło: 1000087794
Pobierz

https://www.wykop.pl/wpis/7709410/odnosnie-artykulu-na-glownej-o-wiezach-cisnien-cod/
@piotreek88
@Max_Sop
A propos odjechanych pomyslow na dom... slyszeliscie o zamku w Lapalicach? Facet wymarzyl sobie palac z 50pokojami, basenem, sala balowa. Nie dokonczyl budowy i od 30lat ruiny stoja. Polecam czytnac w necie lub zobaczyc jesli jest sie na kaszubach
PS na dworcu też mam (no jeszcze nie mam ale tam jest) wieżę :)
@wilczywilk: cytuje twoj komentarz żeby rano zobaczyć linka i go nie szukać
A przy okazji: wieża ciśnień w Wałczu kilka lat temu była do kupienia za 1 zł
źródło: comment_PXpFgXoTrikG9QwwWGwp7cSEDznU8gMg.jpg
PobierzNie masz nawet żadnych "wolnych środków".
Jeżeli tylko masz na to odpowiedni zapas hajsu i konserwator cię nie zablokuje, to idź w to śmiało, szczerze życzę powodzenia i kibicuję temu projektowi. Masz