Aktywne Wpisy

Fekalny_okuratnik +152
Statlook to chyba najbardziej niewolniczy i januszexowy system kontroli pracowników zdalnych jaki istnieje XD Co o takim czymś myślicie? Da się to w ogóle jakoś obejść?
#pracbaza #it #korposwiat #pracait #pracazdalna #homeoffice #januszebiznesu #programista15k
#pracbaza #it #korposwiat #pracait #pracazdalna #homeoffice #januszebiznesu #programista15k
źródło: statlook
Pobierz
mirko_anonim +2
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Mój dawny przyjaciel zaprosił mnie na swoje urodziny. Nasz kontakt znacząco osłabł w ciągu ostatnich trzech lat i ograniczał się do spotkań raz na 2-3 miesiące. Uważam, że to naturalna kolej rzeczy, kiedy ma się już 30 lat, pracę na głowie, a do tego mieszka się w różnych miastach. Mimo to zgodziłem się przyjść, kupiłem prezent i bilet na autobus do innej miejscowości.
Na trzy dni przed imprezą przyjaciel
Mój dawny przyjaciel zaprosił mnie na swoje urodziny. Nasz kontakt znacząco osłabł w ciągu ostatnich trzech lat i ograniczał się do spotkań raz na 2-3 miesiące. Uważam, że to naturalna kolej rzeczy, kiedy ma się już 30 lat, pracę na głowie, a do tego mieszka się w różnych miastach. Mimo to zgodziłem się przyjść, kupiłem prezent i bilet na autobus do innej miejscowości.
Na trzy dni przed imprezą przyjaciel

Let go, take flight
Dreams begin to reignite
So clear, so bright
We're glowing in the dead of night!
Plug in, online
The datastream linking our minds
Circuits entwined
We'll dream of Neo-Tokyo tonight!
#retrowave #muzyka #muzykaelektroniczna #