Wpis z mikrobloga

Uważajcie serio na #rozowepaski niebiescy, jak macie mieszkanie nigdy nie podpisujcie aktu, żeby była jakoś z wami współwłaścicielką, serio. Potem jak będzie miała bolca (a pewnie będzie) to jak się rozwiedziecie, to i tak mieszkanei w 50% będzie jej, chociaż to Wy wyłożyliscie całą kase a ona leżała i pachniała. Po prostu bądzcie rozważni w takich kwestiach i nie ufajcie 100% kobietom.
#rozowepaski #zwiazki #niebieskiepaski
  • 258
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@pawel-niczyporek: Ty no faktycznie to nie było do mnie haha. Sorki.

A Tobie napiszę tak: wszystko ładnie, masz rozsądne poglądy,

Dzięki :P

ale trudno mi sobie wyobrazić taki scenariusz, że w okolicach ślubu, zwracasz się do swojej lubej z urzędową sprawą, by podpisała coś na wypadek, gdybyś przestał ją kochać a ona okazała się "podłą suczą". ;) Takie zakładanie z góry >może już na początku małżeństwa
  • Odpowiedz
@lady_katarina: Mój chrzestny związał się z kobietą, która przed ślubem była po prostu aniołem, była naprawdę super, był ślub, było mieszkanie, po kilku miesiącach był też bolec na boku, a połowa mieszkania poszła do tej szmaty x)
  • Odpowiedz
niech patrzą po prostu wcześniej z kim się wiążą, a nie płaczą później, że są z kobietą, która jest leniwa i bez ambicji. Problem jest taki, że mnóstwo facetów też takich się znajdzie

@lady_katarina: Wiesz co. To tak się łatwo mówi. Ludzie się zmieniają. Jak znajdziesz nieleniwą i ambitną. To wiesz co się wydarzy przez 30 lat i jaką osobą będzie ta druga osoba?

Ja uważam kogo dobieram do znajomych
  • Odpowiedz
W każdym razie. Uważam, że wykop to nie tylko stulejki (jak to nazywacie, choć nie lubię tego używać) i mizoginii. Pewnie da się również wśród różowej części użytkowników wykopu coś negatywnego powiedzieć czy tam przypiąć jakąś łatkę ;)

@s87: no wiadomo, że jest tutaj też dużo normalnych osób, inaczej bym tu nie siedziała :D ale takie wpisy przyciągają właśnie tych, o których pisałam i ich stężenie tutaj jest ogromne

Mój
  • Odpowiedz
Nawet jak kobieta nic materialnie nie wnosi do związku, ale np zajmuje się domem, wychowuje dzieci to taka intercyza to furtka do w-------a jej z domu bez niczego.

@Kynareth: Jezeli nie ufasz swojemu partnerowi ze cie nie w-----e z domu bez niczego, to najlepiej w ogole nie wchodz w zadne zwiazki.
  • Odpowiedz
mężczyzna przynajmniej nie zdradzi.

@beagl: byahahahahaha. Buahahahshsha. No. bo nigdy żaden facet nie zdradził. Nigdy, wcale, a wcale. > Faceci którzy mają takie zdanie o kobietach właśnie takie kobiety do siebie przyciągają

@damianooo5: a tam przyciągają.
  • Odpowiedz
który wyciągał tylko ode mnie hajs i uważał za swoją kucharkę i sprzątaczkę

@lady_katarina: Już "kilka" takich historii słyszałem od znajomych kobiet, a kurde, żadnego takiego faceta nie znam. Gdzie Wy ich znajdujecie? :))
  • Odpowiedz
@lady_katarina: Mężczyźni tez to robią ale kobiety cześciej. Poza tym mężczyźni cześciej zdobywają rzeczy wartościowe niz kobiety. Takie sa fakty i statystki. Chcesz dyskutować z faktami xD? Wiadomo, ze nie wszystkie kobiety takie sa ale wiele z nich to hieny łase na kasę. Jak w ogole można prosić męża o pieniądze- hańba i brak wstydu.
  • Odpowiedz
@lady_katarina: ee.. Ja absolutnie wierzę, że istnieją. Zarówno koleżankom jak i Tobie. Nie są nieskazitelni, częściej piją, zdradzają nierzadko. ;)
Zastanawiam się tylko gdzie i czemu tego na początku nie widać, że facet np nie pracuje, tylko "ssie" od innych..
Także moje pytanie gdzie znajdujecie miało sens "gdzie znajdujecie", bez żadnego podtekstu "przecież takich nie ma w rzeczywistości bo facety to ideały".
Trudno czasem sie rozmawia. ;)
  • Odpowiedz