Aktywne Wpisy
wykop +18
Dzień dobry, Wykop! Mamy dla Was dwie wiadomości! (ツ)
1. Odpowiedzieliśmy na Wasze ostatnie zgłoszenia i wprowadziliśmy kilka poprawek, które powinny umilić korzystanie z Wykopu:
- w przeglądarce Firefox naprawiliśmy „skaczący” formularz komentarzy,
- wprowadziliśmy również poprawki do automatycznego ukrywania długich wypowiedzi z opcją "pokaż więcej",
- usprawniliśmy wklejanie zdjęć,
1. Odpowiedzieliśmy na Wasze ostatnie zgłoszenia i wprowadziliśmy kilka poprawek, które powinny umilić korzystanie z Wykopu:
- w przeglądarce Firefox naprawiliśmy „skaczący” formularz komentarzy,
- wprowadziliśmy również poprawki do automatycznego ukrywania długich wypowiedzi z opcją "pokaż więcej",
- usprawniliśmy wklejanie zdjęć,
enten +54
Nie ma nic bardziej tandetnego w Polskich domach jednorodzinnych niż ogradzanie się tymi pseudo-zdobionymi betonowymi płotami, które nie dość że są niepraktyczne to jeszcze pozbawione zupełnie jakiejkolwiek estetyki. To jak ktoś chciałby zasłonić całkowicie swoją posesję, to mógłby już wylać pełny, betonowy murek albo ogrodzić się ppularnymi ostatnio plotami z kamyczków, a najlepiej to po prostu zasadzić żywopłot jak robią to cywilizowane kraje gdzie jest ładnie. Tutaj dosłownie wycinamy kawałek jakiejś kolumnady
#rozowepaski #zwiazki #niebieskiepaski
Dzięki :P
@lady_katarina: Wiesz co. To tak się łatwo mówi. Ludzie się zmieniają. Jak znajdziesz nieleniwą i ambitną. To wiesz co się wydarzy przez 30 lat i jaką osobą będzie ta druga osoba?
Ja uważam kogo dobieram do znajomych
@s87: no wiadomo, że jest tutaj też dużo normalnych osób, inaczej bym tu nie siedziała :D ale takie wpisy przyciągają właśnie tych, o których pisałam i ich stężenie tutaj jest ogromne
@Kynareth: Jezeli nie ufasz swojemu partnerowi ze cie nie w-----e z domu bez niczego, to najlepiej w ogole nie wchodz w zadne zwiazki.
@beagl: byahahahahaha. Buahahahshsha. No. bo nigdy żaden facet nie zdradził. Nigdy, wcale, a wcale. > Faceci którzy mają takie zdanie o kobietach właśnie takie kobiety do siebie przyciągają
@damianooo5: a tam przyciągają.
@lady_katarina: Już "kilka" takich historii słyszałem od znajomych kobiet, a kurde, żadnego takiego faceta nie znam. Gdzie Wy ich znajdujecie? :))
Komentarz usunięty przez autora
Zastanawiam się tylko gdzie i czemu tego na początku nie widać, że facet np nie pracuje, tylko "ssie" od innych..
Także moje pytanie gdzie znajdujecie miało sens "gdzie znajdujecie", bez żadnego podtekstu "przecież takich nie ma w rzeczywistości bo facety to ideały".
Trudno czasem sie rozmawia. ;)
Komentarz usunięty przez autora
@beagl: i wice wersa :)