Wpis z mikrobloga

Uwaga #wroclaw! #mpkwroclaw znowu zmieniło rozkład jazdy - sprawdźcie lepiej przed wyjściem z domu wasze tramwaje i autobusy. Mój dzisiaj odjechał kilka minut wcześniej, przez co musiałem czekać 15 minut na kolejny, zamiast przeglądać mirko w pracy ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • 3
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Wozyack: Żadnej zmiany rozkładów nie było, prawdopodobnie Twój był opóźniony z poprzedniego kursu o naście/dziesiąt minut albo popatrzyłeś na sobotni rozkład, bo ostatnio też się na tym złapałem, że spojrzałem na nieodpowiednią rubrykę i kwitnąłem 20 minut na przystanku, bo odjechał kilka minut przede mną
  • Odpowiedz
@wiedro: Była dzisiaj zmiana! Na rozkładzie jest napisane, że rozkład obowiązuje od 19. lipca.

Ale nie wiem, dla jakich linii. Więc mój tramwaj przyjechał po prostu kilka minut przed czasem ( ͡° ʖ̯ ͡°)
  • Odpowiedz
@Wozyack: Albo kilkanaście po czasie, o czym już mówiłem. Przed czasem mogą maksymalnie minutę, potem dostają o------l za jazdę przed czasem. Po czasie mogą być max 3, ale tym się nikt nie przejmuje. Przejmują się tylko i wyłącznie jazdą przed czasem, więc (jak mówiłem), bardziej bym się skłaniał do opcji, że opóźniony o kilka/naście minut
  • Odpowiedz