Aktywne Wpisy

grubi faceci śmierdzą, a ja mimo nadwagi pięknie wyglądam i mam wspaniały zapach, jestem też urocza i fajna, mam ładną figurę po ciąży i ciekawe zainteresowania, da się? no da się, wszystko się da, jeśli się chce :) #zwiazki #rozowepaski
źródło: 13233
Pobierz
![Microslop scamuje swoich klientów na Officie 2019 - Louis Rossman [Angielski]](https://wykop.pl/cdn/c3397993/4e37744e5b56433a983a799ec0b6b5eb68c81bd906ebb439fe1374c12f530ba9,q80.jpg)

#webdev | #programowanie | #humorinformatykow
źródło: comment_Rds7Gk9gXtTOqHSf0o6SrFDLODWT611U.jpg
PobierzDo tego właśnie piję :) Pół żartem pół serio. Ponieważ twórcy Reacta i JSX twierdzą, że mieszanie HTML z JS wcale nie jest złe, ponieważ chodzi nie o oddzielenie od siebie języków ale oddzielenie odpowiedzialności (separation of concerns) i wg ich argumentacji mix JS i HTML wcale nie musi by kodem sphagetti. Tutaj artykuł poruszający tę
@Jurigag: ze wstydem przyznaję, że nie słyszałem.
@tylkostrimi: Nie oszukujmy się.
@tylkostrimi: Bo nie jest. Będę bronić tego aspektu Reacta, bo uważam, że przy małych komponentach takie podejście sprawdza się dużo lepiej niż luźno powiązane ze sobą pliki z kodem kontrolera kontrolera i kodem szablonu, między którymi trzeba się przerzucać i mieć IDE/pluginy, które zgaduje co jest czym (O ile w ogóle to jest możliwe -