Aktywne Wpisy
Sh3rI0ck +2
Jaka polecacie maszynkę do golenia z wymiennymi końcówkami, do twarzy i miejsc intymnych (będą dwie (co by ograniczyć głupie wpisy)). Ostatnio kupiłem Shav i największe gowno jakiego używałem. Znacie coś co kroi na zero bez podrażnień?
#kosmetyki #niebieskiepaski #medycyna
#kosmetyki #niebieskiepaski #medycyna
grzypAtomowy +394
Rodzinka z kijanki powinna stać się polskim floydem. Mamy trupa i zamieszych w to policjantów. Jeśli ktoś ma trochę zmysłu politycznego dzisiaj pod prokuratura powinien być pierwszy protest. Masowe protesty antyrządowe w czasie kampanii.. ale się rozmarzylem #a1 #piotrkowtrybunalski #wypadek

Ogarnia ktoś tu wyrażenia regularne? Chcę aby podmieniało mi tekst według przykładu:
*abc* -> *abc***abc** -> **abc*****abc*** -> ***abc***Problem w tym że nie potrafię zrobić aby przykład pierwszy nie krzyżował się z drugim oraz trzecim. Już ponad godzinę się z tym męczę i po prostu nie mogę (╥﹏╥)
Komentarz usunięty przez autora
Regexy dla kolejnych przykładów:
(?<!\*)[*]([^*]+)[*](?!\*)(?<!\*)[*]{2}([^*]+)[*]{2}(?!\*)
(?<!\*)[*]{3}([^*]+)[*]{3}(?!\*)
i: (((?!\*).)*)\*(.*)\*(((?!\*).)*)b: (((?!\*).)*)\*\*(.*)\*\*(((?!\*).)*)
bi: (((?!\*).)*)\*\*\*(.*)\*\*\*(((?!\*).)*)
drugie entry to content
W trzecim sprawdzanie lookahead i lookbehind może zostać pominięte, wtedy
*****abc*****zostanie zamienione na*****abc*****, bo w obecnym rozwiązaniu większa ilość gwiażdek spowoduje, że nic nie podmieni.(.*), bo zeżre za dużo np. w sytuacjiala **abc** ma **bca** kota