1. Telefon od ankietera. 2. Panie biere wszystko. Internety, tablety, laptopy, ubezpieczenia, wszystko co Pan tam ma. 3. Niestety wiąże się to z dłuższą rozmową. Jak już wszystko jest ustalone to kurier ma nam przywieźć umowę i gadżety. 4.76 5. Kurier przyjeżdża 6. "Panie ja niczego nie zamawiałem nic o tym nie wiem" ( ͡°͜ʖ͡°) 7. Kurier wzrusza ramionami i sobie idzie. 8. Po dwóch dniach dostajemy telefon, że był kurier ale odmówiliśmy. 9. Mówimy, że to pomyłka i mają przysłać jeszcze raz. 10. Powtarzamy procedurę do skutku (3-4 razy) 11. Trafiamy na ankieterską czarnolisto (albo nas wywalają z bazy po prostu) i już nie będą do nas przez dłuugi czas dzwonić (do mnie wcale) 12. Profit
Trochę #c--------------l ale działa w #orange i #play. Nie wiem jak działa na bankach. Nie sprawdzałem.
@Astroc: Jeżeli posiadasz u nas usługi i nie chcesz otrzymywać kontaktów marketingowych to wystarczy wyłączyć je na stronie. Pamiętaj, że aktualnie większość planów taryfowych posiada tańszy rachunek ze względu na włączone zgody.
Wykop tak linczuje "prezes" fundacji za to że się "zrobiła" a widać że babka serio się angażuje w pomoc tym dzieciakom. Nawet jeżeli zarabia 15k na tym to kto byłby w stanie psychicznie pracować w takim miejscu? #latwogang
Czasami wykopki wyśmiewają patriotyzm gospodarczy, ale zobaczcie na top 15 wpłat - same polskie firmy. Żadne DHLe, T-mobile czy Redbulle. Oni wpłacają na akcje u siebie.
1. Telefon od ankietera.
2. Panie biere wszystko. Internety, tablety, laptopy, ubezpieczenia, wszystko co Pan tam ma.
3. Niestety wiąże się to z dłuższą rozmową. Jak już wszystko jest ustalone to kurier ma nam przywieźć umowę i gadżety.
4.76
5. Kurier przyjeżdża
6. "Panie ja niczego nie zamawiałem nic o tym nie wiem" ( ͡° ͜ʖ ͡°)
7. Kurier wzrusza ramionami i sobie idzie.
8. Po dwóch dniach dostajemy telefon, że był kurier ale odmówiliśmy.
9. Mówimy, że to pomyłka i mają przysłać jeszcze raz.
10. Powtarzamy procedurę do skutku (3-4 razy)
11. Trafiamy na ankieterską czarnolisto (albo nas wywalają z bazy po prostu) i już nie będą do nas przez dłuugi czas dzwonić (do mnie wcale)
12. Profit
Trochę #c--------------l ale działa w #orange i #play. Nie wiem jak działa na bankach. Nie sprawdzałem.
#lifehack
nie latwiej wycofac zgody marketingowe?