Aktywne Wpisy
kamil-tika +30
Jak ktos mnie zapyta co jest kwintesencja p0lki to dla mnie ostatnia inba rowerowa jest idealnym tego typu przykladem. W skrocie p0lka jedzie na rowerku nie po sciezce rowerowej tylko po ulicy. Ma w dupie przepisy ruchu drogowego. Liczy sie tylko ona i jej rowerek. Przepisy mowia jasno:
Art. 33. - [Obowiązki kierującego rowerem, motorowerem lub hulajnogą elektryczną] - Prawo o ruchu drogowym.
1. Kierujący rowerem lub hulajnogą elektryczną jest obowiązany korzystać
Mrbimbek +67
I niech mi jeszcze raz ktoś powie, że szanuj rodziców bo masz tylko jednych. tfu...
#dzienojca #oswiadczenie
@GlassOfSugar: a mój nie
Raczej staram się zrozumiec czemu az tak #!$%@? byl wasz ojciec.
@GlassOfSugar: jestem po trzydziestce. Jak myślisz ile razy próbowałem i się zawiodłem?
Ale w sumie po #!$%@? ja to pisze, nienawidzić to nienawidź moze potem bedziesz zalowac
Nie z każdym da się dogadać, a i w sumie olać to, bo nie zawsze próba dogadania się ma sens.
Widzialem go moze 5x w zyciu. Nie chcial miec ze mna do czynienia, a od kiedy zaczalem rozumiec co i jak, to ja nie chce miec z nim.
Wychowalli mnie "po mesku" dziadek i brat mojej mamy.
Chociaż może nie powinienem się wypowiadać bo mój ojciec był w pyte.
A tak ogólnie to wiem co czujesz, sama mam ojca do którego nie czuję zobowiązania kochania go i dziękowania mu za cokolwiek w ten #!$%@? dzień