Aktywne Wpisy

GangKobry +132

Melkovva_ +24
Dziękuję wam za to że jesteście ❤️🫶🏼
@JoeGlodomor @ibleedforyou @serniczekwiedensky @XXX_Boris_Gromow_24cm_XXX @bibi__ @Podroznik87 @szatanEK666
@oficjalniemartwa @PanTuNieMieszkasz @sadzik37 @zssrauamaiw @jan-plastrek @GF91 @PodniebnyMurzyn @KladzSie @vieniasn @Miteora @SaintWykopek @BaldWisdom @cocojambo210 @BlackenedBlue @Jacolosek @leonid_bialkow @vvn81 @KarnetNaGlony @JakisGlupiKon @Jestem_Tutaj @AlexandraWhite @wielbiciel_storm_iron @szyderczy_szczur @Satan_Was_a_Babyboomer @wybryk_natury @
@JoeGlodomor @ibleedforyou @serniczekwiedensky @XXX_Boris_Gromow_24cm_XXX @bibi__ @Podroznik87 @szatanEK666
@oficjalniemartwa @PanTuNieMieszkasz @sadzik37 @zssrauamaiw @jan-plastrek @GF91 @PodniebnyMurzyn @KladzSie @vieniasn @Miteora @SaintWykopek @BaldWisdom @cocojambo210 @BlackenedBlue @Jacolosek @leonid_bialkow @vvn81 @KarnetNaGlony @JakisGlupiKon @Jestem_Tutaj @AlexandraWhite @wielbiciel_storm_iron @szyderczy_szczur @Satan_Was_a_Babyboomer @wybryk_natury @

Jadę rowerem Strzegomską w stronę Nowego Dworu, przed przejazdem kolejowym jest kontrapas, więc zgodnie z przepisami nie jadę nim pod prąd, a że za przejazdem będę skręcać w lewo to trzymam się lewej krawędzi jezdni.
Na przejeździe szeryf zaczyna machać żebym wjechała na kontrapas, a widząc że nie robi to na mnie wrażenia zaczyna mnie bezczelnie spychać na kontrapas którym z przeciwka jadą rowerzyści.
A przez takich idiotów później wypadki. Taka sytuacja tam zdarza się notorycznie.
Wbijcie sobie do głowy że kontrapas jest jednokierunkowy.
#wroclaw #rower #kierowcy
Komentarz usunięty przez autora
sorry , to Robotnicza jest
@lothar: @Krupier: czas zacząć tak jeździć .
https://www.google.pl/maps/@51.1135866,16.990578,3a,75y,281.5h,82.32t/data=!3m6!1e1!3m4!1s5zjXgiDcwIhQS3l1Pxq6WQ!2e0!7i13312!8i6656
Czyli jedziesz zgodnie z kierunkiem samochodow, to skrecasz w lewo z lewej krawedzi pasa nie wjezdzajac na kontrapas przeznaczony do jazdy w przeciwnym do Twojego kierunku. Tak to teraz rozumiem
"zgodnie z przepisami nie jadę nim pod prąd, a że za przejazdem będę skręcać w lewo to trzymam się lewej krawędzi jezdni."
i skręcanie nie ma tu nic do rzeczy - jest tylko informacją dlaczego jadę tak a nie inaczej