Aktywne Wpisy

fornson23 +59
Według mnie każde dziecko powinno się zapoznać z religią i chodzić do kościoła. Ok, gdy podrośnie, może zostać wojującym ateistą, protestantem, memiarzem żółtego papieża, whatever. Ale nauki Chrystusa uczą etyki i to zostaje do końca życia. Według mnie Ewangelie są najlepszymi książkami uczącymi etyki i moralności człowieka, nawet jak to uznamy, że są pod płaszczykiem wiary (jak dzieci wierzą w Św. Mikołaja) #religia #dzieci #rodzicielstwo #
źródło: duchowosc-i-religia-rece-zlozone-do-modlitwy-na-swieta-biblie-w-koscielnym-pojeciu-wiary_1150-12945
Pobierz
lecoffe +30
Mirki, co tam dzisiaj na skórce? U mnie wleciał absolutny banger i dzieło skończone, top 1 zarówno na wykopie jak i w realnym świecie, zapach nie mający przeciwników - Xerjoff Naxos. A wy czym sie dzisiaj raczycie w ten jakże ciepły środek tygodnia?
#perfumy
#perfumy
źródło: 1000047901
Pobierz

Wysyla temu chopakowi sms "Znajdę Cię wcześniej niż myślisz",wystawia go na publiczny lincz w internecie ryzykując,że jacyś psychofani zrobią mu wjazd na chatę(a może o to mu chodzi?)i wyrządzą krzywdę
Nie ma chyba w polskim prawie paragrafu na chamskie memy ale jest na nawolywanie do nienawiści i groźby karalne
#meme #rozrywka #afera #humorobrazkowy
źródło: comment_SwCJqymJ9k4HoVIWfqMMAxG0XCJsVrpo.jpg
PobierzJak to wezmie do sadu, to Filo zabuli gruba kase.
Ale, nie zdziwi mnie rowniez, jesli chlopak dostanie lepe od postronnych osob. Wtedy wszystko idzie na konto Chajzera.
Pamiętacie sprawę Jaglaka - był wyrok (wykopków), że dobrze że dokopał śmieszkowi, teraz wyrok że Chajzer źle że szuka autora ... tamten chłopak te chciał pośmieszkować ... pańska łaska na pstrym koniu jeździ....
Dla mnie prosta sprawa, każdy ma prawo reagować na obrzucanie gównem, ale
Narodzony z J-----i poległ w walce z adminofaszyzmem, ale powstał niczem feniks z popiołów zakładając Wolne Memy, a potem zdaje się Niskie Składki Daniny Akcyzy Podatki. Ogólnie jeśli zobaczysz w necie dobry mem typu cenzo, to bardzo prawdopodobne, że wyszedł właśnie spod jego ręki ( ͡° ͜ʖ ͡°)